Priser
Golden Planet

Golden Planet

Med vores Golden Planet-integration er det slut med at bruge tiden på manuelt og kedeligt tastearbejde. Spar tid og penge på at få integreret din shop med Pairy. Vi kan bl.a. synkronisere ordrer, kunder og produkter fra din shop til dit regnskabsprogram. Du kan også få vist dine produkter på Facebook eller Google Shopping hurtigt og simpelt.

Vi er til for at gøre hverdagen lettere for dig som shopejer, derfor udvikler vi løbende vores system med flere smarte værktøjer til at gøre din hverdag bedre. Spar mere, sælg mere og få en mere automatiseret hverdag.

Muligheder

Spar tid

Med vores integrationer til regnskabsprogrammer og ERP-systemer bliver din hverdag langt mindre tidskrævende. Alle ordrer kan bogføres automatisk i regnskabsprogrammet og lageret kan styres til shoppen så det altid er korrekt.

Sælg mere

Med vores produktfeeds kan du nå ud til endnu flere med dine produkter. Få dine produkter vist på Facebook, Google eller Trendsales og nå ud til endnu større målgruppe med din webshop. Tryk på de enkelte kanaler forneden for at læse mere og bestil oppe til højre.

Kan integreres med: