Bahne – Omnichannel gavekorts løsning

Bahne havde brug for en løsning, der gjorde det muligt for deres gavekortskunder at købe og bruge gavekort på tværs af deres fysiske forretninger og deres webshop. Med udgangspunkt i det behov udviklede vi en skræddersyet integration, der står for at styre hele gavekortsflowet på tværs af systemer.

TL;DR

Overordnede funktioner i integrationen:

 • Håndtering af mere end 75.000 aktive gavekort
 • Saldo synkroniseres løbende mellem systemer for at undgå dobbeltbrug
 • Ved køb af gavekort i fysisk butik, oprettes det i webshop til anvendelse i webshoppen
 • Ved køb af gavekort i webshoppen, oprettes det i FlexPOS til anvendelse i de fysiske butikker
 • Pairy holder styr på saldo på alle gavekort, og sørger for at systemerne rundt om er up-to-date.
 • Pairy sørger for korrekte data-angivelser på tværs af systemerne, så køb og anvendelse af gavekort registreres korrekt og kan bogføres jf. loven.

 

Case-beskrivelse:

Bahne benytter FlexPOS til håndtering af deres gavekort i deres fysiske butikker. I forbindelse med lanceringen af en ny webshop på Shopify ønskede man at gøre det muligt at bruge gavekort på tværs af fysiske butikker og webshoppen. Vi var med fra starten af processen og var med til at rådgive og sparre omkring de muligheder + udfordringer vi så for de forskellige modeller.

I integrationen er Pairy det styrende system ift. at holde styr på saldobalance for de mere end 75.000 gavekort, som er i cirkulation på ethvert givent tidspunkt. Hvis et gavekort bliver købt i webshoppen, synkroniseres og oprettes dette efterfølgende til FlexPOS, så gavekortet kan anvendes i de fysiske butikker.

Når der i webshoppen betales for en ordre med et gavekort, registreres det i Pairy, som videre står for at fortælle FlexPOS om balancejusteringen af det anvendte beløb.
Det samme gør sig gældende når et gavekort bruges i de fysiske butikker. Når der i den fysiske butik betales med et gavekort, registreres det i Pairy, som videre står for at fortælle webshoppen om balancejusteringen af det anvende beløb. Således er cirklen fuldendt og systemerne er forbundet 360°.

Brug Pairy-platformen til skræddersyede integrationer

Ved at bruge Pairy-platformen som det grundlæggende fundament har Bahne fået en integration, som er både fleksibel og skalerbar. Platformen er bygget således, at det bliver let for os at udvide integrationen med nye systemer eller funktioner i fremtiden. På samme måde er vores Pairy-platform bygget med skalering i tankerne fra begyndelsen. Det betyder, at der ikke pludselig oplevelse udfald fordi der skal meget data igennem på samme tid. Ved at tage udgangspunkt i Pairy vil man også undgå mange af de børnesygdomme man kan opleve, hvis man bygger en integrationsklient helt fra begyndelsen.

 

Skal vi hjælpe dig med en skræddersyet integration? Tag fat i os på [email protected].

Vil du gerne høre mere om Pairy Enterprise og hvad vores integration kan?

Skal vi tage et uforpligtende møde vedrørende dit integrationsprojekt, kontakt os på din foretrukne måde.

Mandag – Torsdag kl. 10:00-17:00
Fredag kl. 10:00-15:30

Jyllingevej 52A
2720 Vanløse

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt