Risika – Skræddersyet SaaS-platform til risiko- og kreditvurderinger

Risika er en virksomhed, der specialiserer sig i risikovurderinger og kreditvurderinger af virksomheder. Deres datadrevne platform hjælper virksomheder med at identificere betalende og ikke-betalende kunder og levere indsigt i ideelle kundetyper, der hjælper virksomheder med at undgå risici og forbedre deres præstationer. Med et stadigt voksende behov for nøjagtige og effektive vurderingsprocesser stod Risika over for udfordringen at forbedre deres datahåndtering og integration med andre systemer.   

Overordnede funktioner i integrationen

 • Data synkronisering: Kundedata bliver nu synkroniseret automatisk mellem Risika og deres systemer; Tripletex og Microsoft Dynamics C5.
 • Tilpasset interaktion med lukkede systemer: Vi hjalp med Risika med at tilpasse både Tripletex og Microsoft Dynamics C5, så dataflow fungerede problemfrit, trods begrænsede API-muligheder.

Udfordringen – Integration til Risikas systemer 

Risika havde brug for at integrere deres platform med både Tripletex og Microsoft Dynamics C5, hvor begge systemer godt kan være relativt lukkede at arbejde med. Derfor var den største udfordring at skabe en løsning, der kunne arbejde problemfrit sammen med systemerne, på trods af de begrænsede muligheder for tilpasning. 

Løsningen – En skræddersyet SaaS-Platform 

I samarbejdet med Risika fungerede Pairy som en tredjeparts integrationskonsulent.

Det betyder mere konkret, at vi hjalp Risika med vores ekspertise. Vi hjalp Risika med at skræddersy en SaaS-platform, der skulle kunne understøtte synkronisering og dataudveksling mellem Risika’s kundebase og deres systemer, Tripletex og Dynamics C5.

Måden vi løste det på var at skræddersy en SaaS-platform, der både kunne håndtere Risikas komplekse data og deres forskellige systemer, deres kunder bruger.

Integration til Tripletex og Microsoft Dynamics C5

For at imødekomme Risikas behov hjalp Pairy med at lave en tilpasset integration, der automatisk synkroniserer data mellem Tripletex og Risikas nye SaaS platform. Integrationen sikrer Risikas kunder en endnu mere effektiv og problemfri håndtering af deres økonomi.

Integrationen er med til at forbedre Risika’s brugeres evne til at træffe hurtigere og mere informerede beslutninger som er baseret på de seneste risikovurderingsdata.

Integrationen med Microsoft Dynamics C5 krævede en lidt anderledes tilgang, da systemet er ældre og primært håndterer data via filoverførsler. Løsningen blev derfor, at når Risika genererer nye data, konverteres dataen i SaaS-platformen til XML- eller CSV-filer, der er kompatible med Microsoft Dynamics C5. Filerne placeres automatisk i en specifik mappe, som C5 er konfigureret til at overvåge og automatisk indlæse data fra. 

Denne proces sikrer, at dataoverførslen og synkroniseringen sker både effektivt og fejlfrit. 

Ved at integrere disse systemer med Risika, og gøre dataudvekslingen problemfri, har Pairy hjulpet med at skabe en løsning, der hjælper Risika med at levere bedre og mere effektive risikovurderinger. Den skræddersyede SaaS-platform gør det samtidig muligt for Risika at tilbyde deres kunder en mere ensartet oplevelse, uanset hvilket system de arbejder i, og sikrer, at alle data altid er opdaterede og pålidelige.

Har du brug for hjælp til en skræddersyet løsning? 

I Pairy Enterprise tror vi på, at en problemfri integration er afgørende for enhver virksomhed, der ønsker at optimere deres arbejdsprocesser og forbedre kundetilfredsheden. Ved at tage udgangspunkt i din virksomheds specifikke behov udvikler vi en løsning, der passer perfekt til din virksomhed og hjælper dig med at opnå jeres mål. 

Vi kan skræddersy integrationsløsninger, der optimerer dataudvekslingen mellem dine systemer, uanset om du arbejder med moderne platforme som Tripletex eller ældre systemer som Microsoft Dynamics C5. 

Vi kan synkronisere dine data og automatisere dine processer, så du sparer tid, undgå unødvendige fejl og forbedre kundeoplevelsen for dine kunder. Ved at automatisere dine processer kan du fokusere på det, der virkelig betyder noget i din virksomhed. 

Hvis du ønsker at komme igang med et projekt, så tag endelig kontakt! Så finder vi ud af den bedste løsning for dig, i fællesskab.

Vil du gerne høre mere om Pairy Enterprise og hvad vores integration kan?

Skal vi tage et uforpligtende møde vedrørende dit integrationsprojekt, kontakt os på din foretrukne måde.

Mandag – Torsdag kl. 10:00-17:00
Fredag kl. 10:00-15:30

Jyllingevej 52A
2720 Vanløse

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt