Priser
Scannet Webshop 2

Scannet Webshop 2

Scannet Webshop 2 er til dig, som gerne vil igang let og hurtigt med en webshop. Webshop 2 er et brugervenligt shopsystem, der har alle de værktøjer du skal bruge for at drive en webshop. Let ordrebehandling og overblik over din shop. Med Pairy kan vi synkronisere kunder, ordrer, og produkter fra din shop til andre værktøjer du bruger, eksempelvis dit regnskabsprogram eller lagerhotel.

Ønsker du at integrere med et system, der ikke er på vores liste endnu? Så kan du altid tage fat i os og forhøre dig om muligheden for at integrere med det.

Fordele

Automatisk overgang til ny webshop

Når Scannet lukker deres Webshop 2 løsning og overgår til den nye webshop følger din Pairy-integration automatisk med. Hvis du allerede har den nye Scannet kan du klikke nede til venstre på Scannet Webshop-logoet og bestille den integration der.

Spar tid

Med vores integrationer til regnskabsprogrammer og ERP-systemer bliver din hverdag langt mindre tidskrævende. Alle ordrer kan bogføres automatisk i regnskabsprogrammet og lageret kan styres til shoppen så det altid er korrekt.

Sælg mere

Med vores produktfeeds kan du nå ud til endnu flere med dine produkter. Få dine produkter vist på Facebook, Google eller Trendsales og nå ud til endnu større målgruppe med din webshop. Tryk på de enkelte kanaler forneden for at læse mere og bestil oppe til højre.

Kan integreres med: