Support

Magento 1 – Opsætning

Sådan opretter du en API-nøgle i Dinero

Start med at logge ind på din Magento-administrator.

Marker System i menuen, herefter Webservices og klik så på SOAP/XML-RPC – Regler.

Klik nu på Tilføj rolle

Magento opsætning step 1

Angiv et Rollenavn og skriv din adgangskode.

Magento opsætning step 2

Vælg nu Rettigheder i menuen til venstre.

Under Ressourceadgang vælger du “Alle”

Tryk nu på Gem rolle

Magento opsætning step 3

Gå nu tilbage til System I menuen og vælg nu SOAP/XML-RPC – Bruger

På siden klikker du på Tilføj ny bruger

Magento opsætning step 4

Under kontodata udfylder du som på nedenstående billede.

API-nøglen vælger du selv, den skal helst være noget tilfældigt og noget der ikke kan knyttes til
dig for at øge sikkerheden. OBS: Det er vigtig du skriver den ned, da den skal bruges i
opsætningen senere i forløbet.

Vælg nu Rolle i menuen til venstre.

Magento opsætning step 5

Vælg her rollen du lige har oprettet

Herefter trykker du på Gem bruger

Nu er API-nøglen oprettet, og du kan gå videre i Pairy, med den API du lige har oprettet.
Magento opsætning step 6

I opsætningen af din integration i Pairy skriver du “pairy” i feltet API-nøgle

Du skriver den API-nøgle du selv har lavet i feltet API-hemmelighed

Indtast dit domæne inklusiv https i feltet URL / Link
Det er vigtigt at der ikke står noget efter domænet

Afslut nu med at trykke på Forbind

Se vores eksempel her.

Magento opsætning step 7

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn