Magento 1 – Opsætningsguide

Se her, hvordan du opsætter din Magento 1-integration med Pairy. Du skal oprette en API-nøgle som skal forbinde systemerne.

Begynd med at logge ind på din Magento-administrator.

Marker System i menuen, herefter Webservices og klik så på SOAP/XML-RPC – Regler.

Klik nu på Tilføj rolle

Magento opsætning step 1

Angiv et Rollenavn og skriv din adgangskode.

Magento opsætning step 2

Vælg nu Rettigheder i menuen til venstre.

Under Ressourceadgang vælger du “Alle”

Tryk nu på Gem rolle

Magento opsætning step 3

Gå nu tilbage til System i menuen, vælg webservices og vælg nu SOAP/XML-RPC – Bruger

På siden klikker du på Tilføj ny bruger

Magento opsætning step 4

Under kontodata udfylder du som på nedenstående billede.

API-nøglen vælger du selv, den skal helst være noget tilfældigt og noget der ikke kan knyttes til
dig for at øge sikkerheden. OBS: Det er vigtig du skriver den ned, da den skal bruges i
opsætningen senere i forløbet.

Vælg nu Rolle i menuen til venstre.

Magento opsætning step 5

Vælg her rollen du lige har oprettet

Herefter trykker du på Gem bruger

Magento opsætning step 6
API-adgangen er nu oprettet, og du kan gå videre med opsætningen i Pairy.

I feltet “Brugernavn” angiver du brugernavnet på den netop oprettede bruger jf. step 9 ovenfor. Har du fulgt guiden, skal du indtaste “pairy”.

I feltet “API-nøgle” indtaster du den API-nøgle, som du valgte i step 9 ovenfor.

I feltet “URL / Link” indtaster du shoppens URL. For at få den korrekte URL bedes du åbne browseren og gå til shoppens forside. Kopier hér adressen i browserens adressefelt. Dette vil medtage “http://” eller “https://” samt eventuelt “www.”