Priser

Lagerstyring til webshops og fysiske butikker

Med Pairy lagerstyring (Premium funktion) får du overblikket over dit lager og automatisk lagerstyring. Der er mange måder at bruge vores lagerstyring på. Nedenfor får du et overblik over, nogle af de scenarier vi ser i brugen af vores system.

online_lagerstyring

Lagerstyring til webshops

Har du en webshop vil du typisk få mest ud af at bruge Pairy lagerstyring som en kobling mellem din webshop og dit regnskabsprogram. Udover den automatiske bogføring af ordrer vil vores platform løbende holde styr på dit lager. Sælger du noget på faktura via regnskabs programmet nedskrives lageret i shoppen og ligeså den anden vej.

butik_lagerstyrning_med_logoer

Lagerstyring til Dinero og Billy

Har du ikke nogen webshop vil Pairy typisk kobles direkte til dit regnskabsprogram. Du kan indtaste lagertal i Pairy og når du sælger noget på faktura via regnskabsprogrammet vil lageret blive nedskrevet tilsvarende. På den måde vil du altid have fuldt overblik over, hvad du har på lager.

flere_lagerlokationer

Flere lagerlokationer

Det er let og hurtigt at oprette flere lagerlokationer i systemet. Det kan eksempelvis være geografiske lokationer hvis du har flere butikker. Det kan også være forskellige hyldenumre eller et hvilket som helst andet system du bruger til at kategorisere dit lager. Når du har oprettet lagerlokationer kan du angive for hvert enkelt produkt, hvor mange der måtte være på hver enkelt lagerlokation. Dit ERP-system indstilles til at trække fra en fast lagerlokation, ligesom din eventuelle webshop indstilles til at trække fra en fast lagerlokation.

lagervaedi

Oversigt over lagerværdi

Du vil hele tiden have et fuldt overblik over, hvad du har bundet af penge i dit lager. På baggrund af dine varers kostværdi vil Pairy udregne lagerværdien du har stående. Har du flere lagerlokationer vil du kunne se lagerværdien for hver lokation du har.

Premium

Kom hurtigt igang med Pairy Premium og spar tid i hverdagen. Hurtigt og nem opsætning.

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt