Shopify og Dinero integration

Med vores integration mellem Shopify og Dinero er du sikret mere tid til din forretning. Integrationen er let at komme i gang med og du kan prøve de første 30 dage gratis uden binding. Herefter koster det fra 149,- pr. måned. Gør som mere end 500 andre webshops og få bogført dine ordrer fra din Shopify i din Dinero. Kom i gang i dag.

 • Ordresynkronisering
 • Lagerstyring
 • Produktsynkronisering
 • Understøtter Shopify Markets
 • Let at sætte op
 • Ingen oprettelsesomkostninger
 • Prøv gratis i 30 dage
 • Gratis support
Fra 149,- pr. måned Prøv gratis i 30 dage

Fordele

Ordrer fra Shopify til Dinero

Med vores integration kan du få overført dine ordrer fra Shopify til dit Dinero-regnskab. Du kan selv vælge, hvilken status dine ordrer skal have i Shopify inden de bliver overført. Du kan også bestemme om de skal bogføres som fakturakladder eller som færdigeordrer med eller uden registreret betaling.

Produkter fra Shopify til Dinero

Vores integration vil typisk overføre produkterne fra din Shopify til Dinero, hvis de fremgår på de ordrer, som bliver overført. Vi kan dog også sætte en fast produktsynkronisering op, hvis du gerne vil have alle produkterne i Dinero. Det kan være relevant, hvis du eksempelvis sælger på faktura direkte fra Dinero.

Lagerstyring mellem Shopify og Dinero

Hvis du har en fysisk butik eller sælger direkte på faktura i Dinero udenom din Shopify kan vores lagerstyringsmodul give mening. Her vil du skulle indtaste dit lagertal i Pairy, hvorefter lagertallet opdateres i Shopify. Når du sælger noget i Shopify vil lageret nedskrives i Pairy. Hvis du sælger noget i Dinero på faktura bliver lageret nedskrevet i både Pairy og Shopify. På den måde sikrer du dig, at du ikke sælger varer, som du ikke har på lager.

Overblik og kontrol af fejl

I vores Pairy app får du fuldt overblik over, hvilke ordrer der er bogført og hvilke der ikke er. Du får automatisk notifikationer, hvis der er noget du skal foretage dig på en ordre. Vi tjekker alle ordrer inden de bogføres og giver dig besked, hvis der er momsfejl eller andet på en ordre.

Understøtter flere markeder

Vores integrationsplatform understøtter fint både Shopify Markets og klon-shop setups med flere markeder involveret. Integrationen kan således fint håndtere flere forskellige valutaer, oversættelser på produkter mv..

Hjælp til opsætning og gratis support

Vores integration er nem at opsætte selv og efter oprettelse føres du igennem et opsætningsflow, der hjælper dig. Skulle du mod forventning støde på problemr kan vores supportere hjælpe dig videre ganske gratis. Hvis du foretrækker at lade os stå for hele opsætningen tilbyder vi også det mod et mindre beløb.

Overførsel af ordrer tilbage i tid

Hvis du står med en periode tilbage i tiden, som du gerne vil have overført til Dinero kan vi også hjælpe dig med det. Du vil så skulle betale abonnement, som hvis du havde været oprettet på Pairy i perioden, der overføres for. Tag fat i os på supporten, hvis du gerne vil have overført ordrer tilbage i tiden.

Få mere tid til din forretning

Det er nok de færreste, som ønsker at bruge mere tid på manuel bogføring (eller bogføring i det hele taget). Det var derfor, at Pairy kom til verden. Vi vil gerne hjælpe webshopejere med at spare tid i hverdagen, så de skal bruge mindre tid på bogføring og mere tid på forretningen. Har du idéer til, hvordan vi kan gøre vores produkt endnu bedre og få dig som webshopejer til at spare endnu mere tid hører vi dem dem meget gerne.

Netværkseffekt

Ved at benytte Pairy er du sikker på, at få glæde af en platform, der løbende udvides og udvikles i takt med behovene i markedet. Vi udvikler hele tiden nye features på platformen og udvider mulighederne med nye systemer således, at vi bedst muligt kan understøtte de behov, som du som Shopify-webshop har.

Det siger vores kunder

Integration mellem Shopify og regnskab software (i mit tilfælde Billy) fungerer upåklageligt med hjælp fra Pairy. Installationen var ligetil, og de gange jeg har haft spørgsmål, eller har været i tvivl om noget, har jeg fået hurtig og venlig service fra personalet.

Jonas

Vi elsker Pairy.. Det har gjort vores bogføring meget meget nemmere.. Alt spiller bare.. Pairy kan varmt anbefales.

Nina

Vi fik i firmaregi udført en integration af varer i vores NAV system til Woocommerce. Til trods for enkelte bump på vejen forårsaget af vores egne eksterne IT-folk – blev arbejdet udført fuldt ud til aftale. Vi er yderst glade for at have anvendt Pairy og kan kun give en varm anbefaling herfra.

Jan

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt