9 grunde til at bruge Shopify Plus som din webshop-platform

9 grunde til at bruge Shopify Plus som din webshop-platform

Efterhånden som din virksomhed vokser, opstår behovet for at udnytte potentialet i at skalere din virksomhed bedst muligt. Shopify Plus kan være en vigtig faktor i din virksomheds succes, da platformen tilbyder utallige fordele til virksomheder, både B2C men især også B2B.

I dette blogindlæg giver vi dig 9 fordele til, hvorfor du som B2B virksomhed bør overveje at bruge Shopify Plus i din webshop. 

Hvad er Shopify Plus? 

Før vi går videre, er det vigtigt lige at udpensle hvad Shopify Plus egentlig er. Shopify Plus er en overbygning til den nuværende Shopify løsning, Advanced. Udover Advanced har Shopify også løsninger som Basic og Professional. Shopify Plus er en enterprise-løsning, men har nøjagtigt det samme dashboard som ved de andre løsninger. Shopify Plus adskiller sig dog på den måde, at du med Plus versionen har adgang til langt mere – det virker altså på samme måde som de andre løsninger, men med Plus versionen kan systemet kapere endnu mere og tilpasses mere i retningen af de ønsker du måtte have.

Shopify Plus er især en god løsning for dig, der driver en B2B virksomhed med en eller flere webshops, og som ønsker at vækste din forretning – her har man nemlig flere muligheder for at skalere, så man opnår den bedst mulige vækst i sin virksomhed.

Shopify Plus fordele

Nedenfor har vi samlet en række fordele, der gør Shopify Plus særligt attraktivt for B2B virksomheder og webshops. Læs med og find ud af, om Shopify Plus er noget for dig og din virksomhed. Det er dog også vigtigt at understrege, at du også sagtens kan skalere din virksomhed uden Shopify Plus. Shopify Plus giver først mening når du har nået en vis volumen eller har behov, som ikke kan lade sig gøre på den almindelige Shopify-løsning.

1. Bedre og mere avanceret tilpasning

Med Shopify Plus har du mulighed for at tilpasse din webshop ud fra flere og mere avancerede tilpasninger. Du har adgang til Shopifys programmeringssprog, Liquid, som gør det muligt at foretage ændringer i din webshop på kodeniveau, for at få endnu mere kontrol over din webshop og hvordan den skal tage sig ud.

2. Tilpasning af checkout

Med Shopify Plus kan du fremskynde checkout-processen og dermed forbedre kundens købsoplevelse. Platformen tilbyder forskellige værktøjer og funktioner, der kan hjælpe med at strømline checkout-processen og gøre den hurtigere og mere effektiv. Den store fordel med Shopify Plus ift. checkout er, at du kan ændre i, hvordan flowet skal være. Du kan altså tilpasse selve checkout-delen til at fungere mere som du vil have det i modsætning til den normale Shopify-opsætning, hvor du ikke kan ændre i checkout. Igen er det vigtigt at understrege, at den checkout løsning du får i en “norma” Shopify-løsning stadig er rigtig god. Derfor skal du kun ændre i checkout, hvis du har et behov, som ikke kan løses af den almindelige checkout-løsning.

2. Skalerbarhed

Shopify Plus kan tilpasses næsten som man ønsker det. Det giver mulighed for at øge salget i din forretning, og vokse sig større og bedre, i og med, at man kan skalere på de områder man føler er vigtige for ens virksomhed. Dette kan omfatte tilpasning af din webshops checkout, som kun er muligt med Shopify Plus. Det er altså ikke en mulighed, hvis du har en af de andre Shopify løsninger.

4. Flere webshops under 1 konto

Med Shopify Plus får du muligheden for at have 9 ens webshops under kun ét domæne. Det giver dig mulighed for at lave 9 kloner af din oprindelige webshop. Denne funktion er altså genial hvis du ønsker at udvide din forretning til flere lande. Du kan på denne måde have en webshop i hver region eller land.

Udover ovenstående kan du også bruge denne funktion til at oprette et B2B-koncept. Hertil skal det dog nævnes, at det skal være samme brand som går igen på de forskellige webshops. Det er derfor ikke egnet til testprojekter eller lignende, men til gengæld sparer denne tilgang dig tid på opsætning og tilpasning af nye shops, da du blot kan kopiere hele webshoppen med produkter, kategorier, sider og mere.

5. Ubegrænset trafik og bedre uptime

En hjemmeside og webshop er vigtig for at kunne håndtere store mængder ordrer. Med Shopify Plus kan du optimere op til 99,9% af din uptime. Dette sikrer en bedre kundeoplevelse og reducerer risikoen for tabt salg på grund af nedetid.

 

6. Endnu mere automatisering

Shopify Plus tilbyder en lang række automatiseringsværktøjer, der kan hjælpe dig med at effektivisere din forretning. Disse værktøjer inkluderer Shopifys eget automatiseringsværktøj, Shopify Flow, som giver dig mulighed for at automatisere mange processer i din webshop, såsom lagerstyring, kundeservice, markedsføring og meget mere. Dette kan spare dig tid og ressourcer, så du kan fokusere på andre vigtige aspekter af din virksomhed.

 

7. Lavere transaktionsgebyr

Med Shopify Plus vil transaktionsgebyret være betydeligt mindre end på de andre løsninger Shopify tilbyder. Med Plus opnår du et transaktionsgebyr på kun 0,15%, hvorimod du med de andre kan komme helt op på 2% i transaktionsgebyr. Dette kan resultere i betydelige besparelser, især hvis din virksomhed håndterer et højt volumen af salg.

 

8. Dybdegående analyse

Shopify Plus har udvidet deres dashboard endnu mere fra deres normale. Du har muligheden for at analysere din data endnu mere end før, og få dataen i realtid. Dette giver dig mulighed for at træffe beslutninger baseret på din virksomheds præstation og kundeadfærd på et andet niveau. Med adgang til avancerede rapporter og analyser kan du nemt identificere trends, muligheder og områder, der kræver forbedring. Igen skal det understreges, at Shopifys almindelige rapporteringer er ganske udmærket, hvorfor Plus først giver mening når du har nået en vis størrelse.

9. Omfattende support

Det at drive en virksomhed kræver meget arbejde, og resultaterne kommer ikke flyvende over natten. Det samme gør sig gældende med ens webshop. Både hvad angår kørsel, opsætning mv. Derfor kan du med Shopify Plus abonnement glæde dig over, at have en fast onboarding-specialist, som hjælper dig med at blive fortrolig med platformen. Du får også adgang til 24/7 dedikeret support fra Shopify’s eksperter, som kan hjælpe dig med eventuelle problemer eller spørgsmål, du måtte have.

Er Shopify Plus det rigtige for mig?

Er du bange for, om Shopify Plus er et overkill i forhold til, hvad du ønsker for din webshop? Så kan du med fordel stille dig selv et par spørgsmål, inden du bevæger dig ud i Shopify Plus.

Først og fremmest er det vigtigt at definere, hvor stor din virksomhed er, og om du har brug for en platform, der kan håndtere større mængder af trafik og transaktioner. Hvis du driver en mindre webshop med et lavere volumen af salg, kan det måske være mere fordelagtigt at vælge en af Shopifys andre abonnementsløsninger.

Derudover skal du gøre op med dig selv, om de ekstra funktioner og muligheder er nogle du kan få gavn af i din virksomhed. Hvis du har behov for mere avancerede, omend effektive funktioner, kan Shopify Plus være en god løsning for dig.

Endelig kan det være en god idé at overveje, om du har de ressourcer det kræver at implementere og administrere en Shopify Plus løsning. Da Shopify Plus netop er en mere avanceret og kompleks platform, kan det kræve mere teknisk ekspertise og ressourcer at håndtere, end de mere enkle standard-abonnementer Shopify tilbyder. Ønsker du alligevel at skalere din virksomhed, og komme igang med Plus versionen, så hjælper vi jer gerne med at komme godt igang.

Vil du i gang med Shopify Plus? Lad os hjælpe dig! 

Hvis du har læst her til, har du forhåbenligt gjort dig nogle tanker om, om du skal implementere Shopify Plus i din virksomhed.

Vi ved, at det kan være en svær verden at navigere i, når det handler om webshops. Vi håber dog, at ovenstående har været med til at give lidt mere klarsyn i forhold til, om Shopify Plus er noget for dig og din virksomhed.

Hvis du har brug for rådgivning eller sparring, så står vi klar til at hjælpe dig, hvis behovet opstår. Vi er eksperter indenfor området, og hjælper også gerne med at skræddersy en webshop til dig i Shopify via Pairy, så den passer til dine behov og ønsker. Du kan læse mere om vores shop-løsning her.

Hjælp
Resultater
Kontakt os

    Dit navn (valgfrit)

    Din E-mail

    Din besked

    Vedhæft fil

    Tak for din henvendelse.
    Beskeden er nu sendt.
    Vi vil vende tilbage hurtigst muligt