Findes der en one-size-fits-all integration?

Findes der en one-size-fits-all integration?

Ikke en vi kender til i hvert fald. Og det er netop grunden til, at Pairy Enterprise er blevet født. Siden vi i 2016 startede Pairy har vi løbende fået henvendelser fra potentielle kunder, som rigtig gerne ville tilpasse vores integration til deres behov. Det har været alt fra behov i produkthåndteringen til afslutningen af ordrer. Med rødder i bureaubranchen er det opgaver, som vi har været utrolig glade for at have været med til at løse. Derfor har vi set behovet for, at skræddersyede integrationer fik sit eget univers således, at kunder med specielle behov havde et sted at læse mere.

 

Hvad er Pairy Enterprise

Pairy Enterprise er en mulighed for at få tilpasset Pairy-integrationen præcis til jeres behov. Vi tager udgangspunkt i Pairy-kernen og starter således ud med alle de funktioner og muligheder, som Pairy allerede indeholder. Dette sikrer, at I ikke skal betale for at opfinde den dybe tallerken flere gange. Vi skræddersyer så integrationen specifikt til jeres behov. Det kunne eksempelvis være, at I havde behov for et ændret faktura-layout end Pairy anvender som standard. Dette ville man så bygge på jeres integration. I har således fået integrationen præcis som I gerne ville have det, og har kun betalt for at få lavet den éne ekstra ting, som var udover hvad standard Pairy-løsningen kunne tilbyde.

 

Hvad er fordelen ved Pairy Enterprise

Den store fordel ved Pairy Enterprise er, at du kan få skræddersyet integrationen specifikt til dine behov. Det er også muligt at tilpasse integrationen løbende som nye behov opstår i din forretning. Du får tilknyttet en projektleder/integrationsekspert, som kan rådgive dig både før, under og efter det indledende projekt.

 

Eksempler på skræddersyede løsninger

Netop fordi, at vi tager udgangspunkt i Pairy-løsningen behøver det ikke koste spidsen af en jetjager. Det kan være små forbedringer til vores standardintegration, som potentielt kan øge tidsbesparelsen i jeres virksomhed markant.

Blandt løsninger kunne være automatisk bogføring af gebyr fra betalingsløsninger som Stripe. Det kunne også være to-vejs synkronisering af produkter eller et helt tredje behov. Mulighederne er stort set ubegrænsede og med udgangspunkt i Pairy-platformen behøver det ikke koste en million. Enterprise-integrationer har også muligheden for, at vi kobler flere integrationer på samme setup. Det vil sige, at hvis du eksempelvis vil have integreret til din betalingsgateway eller lagerhotel kan det lade sig gøre. Det vil således være muligt at binde alle dine systemer sammen i én samlet integration, som optimerer dit forretningsflow og minimerer de manuelle processer.

 

Du kan læse meget mere om Pairy Enterprise, og hvilke løsninger vi tidligere har lavet her.

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt