Pairy Update – Nyt i oktober 2023

Pairy Update – Nyt i oktober 2023

Endnu en måned er gået, og det betyder, at der er sket en masse lækre ting på Pairy platformen. Hos Pairy går vi hver dag på arbejde for at gøre hverdagen lettere for webshopejere. Nedenfor kan du se en række af de features og tilpasninger, som vi har frigivet i løbet af måneden:

Billy: Det er nu muligt at kortlægge dynamisk betalingsregistrering afhængig af betalingsmetode på ordre fra webshop. Det vil sige, at det er muligt at lade Pairy registrere betaling for eksempelvis en ordre betalt via Paypal på en “mellemkonto” for Paypal i Billy, eller en ordre betalt via Stripe på en “mellemkonto” for Stripe i Billy.

Dinero: Kontakt oprettes nu altid, hvis ikke der er angivet e-mail i faktureringsoplysninger for ordre.

Dinero: Salg til udlandet (C) føres nu mod konto 1255 frem for 1250.

Smartweb: Fejlrettelse ifbm. kombination af rabat + rabatkoder.

Udvidet lagerstyring: Det er nu snart muligt at få adgang til en udvidet lagerstyring med Pairy. Grunden til at vi i Pairy har valgt at udvide vores lagerstyring sker på baggrund af E-conomics udfasning af deres lagerstyringsmodul.  

Du kan blandt andet se frem til: 

 • Adminstrere leverandører: administrer og opret nye leverandører, hold styr på eksisterende informationer, og få et klart overblik over leverandørdata og de varer de leverer.
 • Leverandørbestillinger: Send nemt og effektivt detaljerede betalingsordrer til leverandører i PDF-format, både på dansk og engelsk, og forudse lagerbehov med præcis afspejling af bestilte varer i lagerbeholdningen.
 • Varemodtagelse: Registrer og juster hurtigt indkommende varer i systemet for nøjagtig overvågning af lager- og kostpriser baseret på faktiske leverancer.

Vil du være first in line? Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær den første til at få at vide, når vi lancerer denne nyhed. Du kan signe dig op nederst på vores hjemmeside her.

Andet: Diverse fejlrettelser og optimeringer for at forbedre ydeevne og brugeroplevelse.

Har du idéer til, hvordan vi kan gøre platformen endnu bedre? Så hører vi meget gerne fra dig.

Hvis du også vil spare tid på din bogføring i din webshop kan du komme i gang med din gratis prøveperiode her.

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt