Hvad kan lade sig gøre

Der er som udgangspunkt ikke nogen begrænsning på hvor mange forskellige integrationer vi kan lave, hvor komplekse de skal være eller hvilken data vi skal behandle. Har det en API kan vi forbinde til det.

Eksempel A

Integration mellem to systemer. Eksempelvis webshop og ERP-system. Ordrer synkroniseres fra webshop til ERP-system, mens produktdata inklusiv lager synkroniseres fra ERP til webshop. Dette sikrer, at data i shoppen og ERP altid er up-to-date.

Eksempel B

Integration mellem flere systemer. I dette eksempel taler 5 systemer sammen gennem Pairy-platformen. I ovenstående eksempel skulle ERP-data synkroniseres 2 webshops. Dataen blev filtreret i integrationen således, at det var de korrekte varenumre, der røg ud til hver shop. Integrationen er bygget så fleksibelt, at det er let for os at fra- og tilkoble nye shops uden at det påvirker resten af integrationen.

Lagerdata bliver synkroniseret fra lagerhotel og fysiske butikker til ERP-system, som taler sammen med webshops. Derved er det korrekte lager altid i alle salgsvinduer. Dertil at bygget et salgsdashboard, der giver et visuelt overblik over dagens salg i de forskellige salgsvinduer.

Mulighederne er mange – og vi kan integrere med lang størstedelen af alle systemer, om de har en API-adgang. Vi rådgiver gerne om flows og optimalt setup.

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt