Proces

Nedenstående proces er et typisk udgangspunkt i et nyt Enterprise-projekt. Det vil variere meget fra projekt til projekt afhængig af størrelse og behov. Vi tilpasser processen til jeres behov og projekt.

Du kontakter os med ønsket om integration

Du kontakter os med de systemer, du ønsker skal integreres samt de overordnede tanker bag integrationen.

På baggrund af dette udarbejder vi en agenda for en kommende workshop, hvor behovet og løsningen gennemgås i dybden.

Indledende dialog, hvor behov og ønsker diskuteres

Vi efterspørger en række beskrivelser mv. fra jer baseret på tidligere integrationer. På baggrund af jeres svar fremsender vi et bud på, hvordan integrationsflowet bør være. Hvis I ikke selv er helt klar over, hvordan I ønsker flowet kan vi også rådgive baseret på vores erfaring.

Kravspec & tilbud

På baggrund af den indledende dialog udarbejder vi et decideret tilbud på integrationsløsningen. Dette tilbud vil beskrive projektets indhold og faserne, som projektet indeholder.

Tilbuddet vil også beskrive, hvordan integrationsløsningen vil blive sat op i sidste ende. På denne måde er alle rundt om bordet enige i hvilken data, som skal synkroniseres og hvornår. I er dermed sikre på, at I får en løsning præcis, som I har beskrevet den.

Udviklingsarbejdet påbegyndes

Udviklingsarbejdet med integrationen påbegyndes.

Vores projektleder vil løbende holde jer opdateret om processen og svare på eventuelle spørgsmål I måtte have i forbindelse med denne.

Første tests køres i lukket miljø

I løbet af udviklingsarbejdet vil vi løbende køre tests i et lukket miljø. Dette sikrer, at vi kan køre tests på de ønskede systemer uden at reel data benyttes eller påvirkes. Først når vi har kørt hundredvis af test i dette miljø begynder vi at planlægge næste fase i samarbejde med jer.

Første test køres i samarbejde med dig

I samarbejde med jer planlægges de første tests med reel data. Hvis der eksempelvis er tale om en ordreintegration vil vi i samarbejde med jer udvælge 1-2 ordrer, som skal overføres. Vi kører disse igennem integrationen og I bekræfter, at alt er som det skal være i begge ender af flowet. Denne proces gentages indtil begge parter er klar til, at integrationen lægges live.

Efter godkendelse lægges integrationen live

Med jeres godkendelse går integrationen live. Vi sætter integrationen i produktion og de ønskede workflows udføres i det aftalte tidsinterval.

Automatisk overvågning af, om integrationen kører

Vi overvåger automatisk, om integrationen kører i de aftalte intervaller. Går den mod forventning i stå eller andet vil vi kunne reagere med det samme så I ikke skal bruge unødvendig tid på først at opdage det og kontakte os.

Vil du gerne høre mere om Pairy Enterprise og hvad vores integration kan?

Skal vi tage et uforpligtende møde vedrørende dit integrationsprojekt, kontakt os på din foretrukne måde.

Mandag – Torsdag kl. 10:00-17:00
Fredag kl. 10:00-15:30

Jyllingevej 52A
2720 Vanløse

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt