Shopify og Business Central integration

Vil du gerne have en solid og skalérbar integration mellem din Shopify webshop og dit Microsoft Business Central 365 ERP? Så er du landet det rette sted. Vores integrationsplatform understøtter en lang række systemer, herunder Shopify og BC. Vi har mange års erfaring med integrationer mellem et hav af systemer, og kan derfor hjælpe med hele processen omkring din integration, herunder rådgivning og implementering. Vores integration mellem Shopify og Business Central bliver brugt af en lang række andre virksomheder også. Du kan se et udpluk af vores cases her. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Ordresynkronisering
 • Lagerstyring
 • Produktsynkronisering
 • Mange års erfaring
 • Hurtig implementering
 • Understøtter Shopify Markets
 • Understøtter B2B-håndtering
 • Ubegrænset antal ordrer
Mere end 500 integrationer live på platformen Kontakt os i dag

Fordele

Ordrer fra Shopify til Business Central

I en typisk integration mellem Shopify og Business Central bliver ordrerne synkroniseret når de er placeret i shoppen. Herefter behandles og afsendes de i Business Central. Når varerne er afsendt vil integrationen lukke ordren i Shopify og hæve pengene. Behandles ordrerne direkte i Shopify eller sælges der B2B vil flowet typisk være anderledes. Sælges der B2C vil der typisk være angivet én statisk debitor i BC for hvert land, som ordrerne bliver synkroniseret til.

Produkter fra Business Central til Shopify

Vores integration understøtter både simpel og udvidet produktdata fra Business Central til Shopify. Typisk er der tale om stamdata, der synkroniseres fra Business Central til Shopify. Herefter beriges produkterne med billeder, salgsbeskrivelser mv. direkte i Shopify. Vi har også integrationer, hvor produkterne beriges med udvidet data fra et PIM-system eller direkte fra tilpassede felter i Business Central.

Lager fra Business Central til Shopify

Det er vigtigt, at lagertallet er up-to-date, hvorfor lagerkørslen køres for sig. Afhængig af antal produkter og BC-setup vil der både køre en kørsel i et meget kort interval ligesom der kan køres en fuld natlig kørsel for at sikre, at intet lagertal er forkert.

Overblik og kontrol af fejl

I vores Pairy app får du fuldt overblik over, hvilke ordrer der er bogført og hvilke der ikke er. Du får automatisk notifikationer, hvis der er noget du skal foretage dig på en ordre. Vi tjekker alle ordrer inden de bogføres og giver dig besked, hvis der er momsfejl eller andet på en ordre.

Understøtter flere markeder

Vores integrationsplatform understøtter fint både Shopify Markets og klon-shop setups med flere markeder involveret. Integrationen kan således fint håndtere flere forskellige valutaer, oversættelser på produkter mv..

Skalerbar og driftsikker løsning

Vores platform er fra starten tænkt som en fleksibel og skalérbar løsning. Det betyder, at vi løbende kan udvide din integration med nye systemer, markeder eller tilpasse løsningen, hvis jeres behov ændrer sig over tid. Løsningen er bygget til at håndtere store mængder data og til at vokse i takt med, at jeres forretning vokser. Vi håndterer dagligt kæmpe mængder data for virksomheder som Roskilde Festival og Nationalmuseet uden problemer.

Fast kontaktperson og rådgivning

Hos Pairy er vi eksperter i integrationer mellem Shopify og Business Central. Vi har mange løsninger bag os og kan rådgive jer, hvis I har spørgsmål til, hvad der er best practice i en løsning. I et integrationsprojekt hos os får I tilknyttet en fast integrationsekspert, som er vant til at lave integrationer mellem Shopify og Business Central. I kan derfor være sikre på, at løsningen bliver tilpasset og udviklet til jeres behov.

Netværkseffekt

Ved at benytte Pairy er du sikker på, at få glæde af en platform, der løbende udvides og udvikles i takt med behovene i markedet. Fordi du ligger på samme platform som vores andre Shopify og Business Central integrationer vil du relativt billigt kunne købe ind i nye løsninger vi udvikler til andre kunder. Dermed er din integration fremtidssikret på en helt anden måde end hvis du får den bygget helt fra bunden et andet sted.

Integrationseksperter med overblikket

I et integrationsprojekt er der typisk flere aktører, der skal spille sammen. Shopify-udvikleren, Business Central-konsulenten, jer som kunde og os. I større projekter endnu flere. Vi er vant til at indgå i den konstellation og kan være med til at sikre fremdrift og til at sikre, at der ikke er bolde der falder ned mellem to stole.

Overvågning af integration

Vi overvåger automatisk, om integrationen kører i de aftalte intervaller. Går den mod forventning i stå eller andet vil vi kunne reagere med det samme så I ikke skal bruge unødvendig tid på først at opdage det og kontakte os.

Sådan er den typiske proces

01
Dialog
Dialog

Du kontakter os med ønsket om integration

Du kontakter os med de systemer, du ønsker skal integreres samt de overordnede tanker bag integrationen. På baggrund af dette udarbejder vi en agenda for et kommende møde, hvor jeres integrationsbehov gennemgås i dybden.

Efter mødet har vi en klar forståelse af, præcis hvordan jeres løsning skal fungere.

02
Tilbud
Tilbud

På baggrund af mødet udarbejder vi et decideret tilbud på integrationsløsningen. Dette tilbud vil beskrive projektets indhold og faserne, som projektet indeholder.

Tilbuddet vil også beskrive, hvordan integrationsløsningen vil blive sat op i sidste ende. På denne måde er alle rundt om bordet enige i hvilken data, som skal synkroniseres og hvornår. I er dermed sikre på, at I får en løsning præcis, som I har beskrevet den.

03
Udvikling & test
Udvikling & test

Udviklingsarbejdet påbegyndes

Udviklingsarbejdet med integrationen påbegyndes. Vores projektleder vil løbende holde jer opdateret om processen og svare på eventuelle spørgsmål I måtte have i forbindelse med denne.

Første tests køres i lukket miljø

I løbet af udviklingsarbejdet vil vi løbende køre tests i et lukket miljø. Dette sikrer, at vi kan køre tests på de ønskede systemer uden at reel data benyttes eller påvirkes. Først når vi har kørt hundredvis af test i dette miljø begynder vi at planlægge næste fase i samarbejde med jer.

Første test køres i samarbejde med dig

I samarbejde med jer planlægges de første tests med reel data. Hvis der eksempelvis er tale om en ordreintegration vil vi i samarbejde med jer udvælge 1-2 ordrer, som skal overføres. Vi kører disse igennem integrationen og I bekræfter, at alt er som det skal være i begge ender af flowet.
Denne proces gentages indtil begge parter er klar til, at integrationen lægges live.

04
Integration går live
Integration går live

Efter godkendelse lægges integrationen live

Med jeres godkendelse går integrationen live. Vi sætter integrationen i produktion og de ønskede workflows udføres i det aftalte tidsinterval.

05
Automatisk overvågning
Automatisk overvågning

Automatisk overvågning af, om integrationen kører

Vi overvåger automatisk, om integrationen kører i de aftalte intervaller. Går den mod forventning i stå eller andet vil vi kunne reagere med det samme så I ikke skal bruge unødvendig tid på først at opdage det og kontakte os.

Det siger vores kunder

Integration mellem Shopify og regnskab software (i mit tilfælde Billy) fungerer upåklageligt med hjælp fra Pairy. Installationen var ligetil, og de gange jeg har haft spørgsmål, eller har været i tvivl om noget, har jeg fået hurtig og venlig service fra personalet.

Jonas

Vi elsker Pairy.. Det har gjort vores bogføring meget meget nemmere.. Alt spiller bare.. Pairy kan varmt anbefales.

Nina

Vi fik i firmaregi udført en integration af varer i vores NAV system til Woocommerce. Til trods for enkelte bump på vejen forårsaget af vores egne eksterne IT-folk – blev arbejdet udført fuldt ud til aftale. Vi er yderst glade for at have anvendt Pairy og kan kun give en varm anbefaling herfra.

Jan

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående kontaktformular. Så kontakter vi dig med henblik på at høre mere om dine behov og give dig et uforpligtende tilbud.

Mandag – Torsdag kl. 09:00-17:00
Fredag kl. 09:00-15:30

Jyllingevej 52A
2720 Vanløse

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt