WooCommerce og Cloudflare

Pairy bliver nogle gange udfordret af Cloudflare (og bliver derfor blokeret). Derfor kan vi have brug for at opsætte følgende hos Cloudflare.

Såfremt I selv administrerer jeres DNS-opsætning hos Cloudflare, kan I selv udføre nedenstående steps. Alternativt skal I sende nedenstående guide til den ansvarlige for jeres DNS. Spørg evt. jeres webansvarlige.

Der findes to mulige løsninger:

1) Opsætning af undtagelse i Cloudflare, så Pairy tillades adgang (anbefalet)
2) Deaktivering af Cloudflare Security på hele REST-api’et

#1 – Opsætning af undtagelse i Cloudflare (“WAF – Custom Rules”)

1) Navigér til “Security”
2) Vælg “WAF”
3) Opret regel med følgende sat:
– IP Source Address    equals    78.47.139.181
4) I “Then take action…” vælges “Skip”
5) I “WAF components to skip” afkrydses følgende:
– All remaining custom rules
– All rate limiting rules
– All managed rules

#2 – Deaktivering af Cloudflare Security på hele REST-api’et

1) Gå til Cloudflare-kontrolpanel
2) Navigér til “Page Rules” i menuen
3) Tryk på “Create Page Rule”
3.1) I feltet for URL indtastes _https://[url-til-jeres-shop]/wp-json/*_
3.2) Klik på “Add a setting”
3.3) Vælg “Disable Security” i dropdown
3.4) Vælg “Cache Level” i dropdown og vælg “Bypass” i værdien
3.5) Klik på “Save and Deploy”

Hjælp
Resultater
Kontakt os

Dit navn (valgfrit)

Din E-mail

Din besked

Vedhæft fil

Tak for din henvendelse.
    Beskeden er nu sendt.
    Vi vil vende tilbage hurtigst muligt