WooCommerce og Cloudflare

Pairy bliver nogle gange udfordret af Cloudflare (og bliver derfor blokeret). Derfor kan vi have brug for at opsætte følgende hos Cloudflare.

Såfremt I selv administrerer jeres DNS-opsætning hos Cloudflare, kan I selv udføre nedenstående steps. Alternativt skal I sende nedenstående guide til den ansvarlige for jeres DNS.

1) Gå til Cloudflare-kontrolpanel
2) Navigér til “Page Rules” i menuen
3) Tryk på “Create Page Rule”
3.1) I feltet for URL indtastes _https://[url-til-jeres-shop]/wp-json/*_
3.2) Klik på “Add a setting”
3.3) Vælg “Disable Security” i dropdown
3.4) Vælg “Cache Level” i dropdown og vælg “Bypass” i værdien
3.5) Klik på “Save and Deploy”