Roskilde Festival – reservationsflowsystem ovenpå Shopify

Roskilde Festival er nok mest kendt for deres mangfoldige og upcoming musikprogram, der strækker sig over en 9 dages festival. Roskilde Festival sælger udover festival-billetter også special campingområder og festival produkter og merchandise. Derfor havde de brug for at kunne give deres kunder en mere strømlinet og problemfri købsoplevelse, da de i en begrænset periode åbnede op for salget af dette.

Overordnede funktioner i integrationen

 • Håndtering af reservationsflow ovenpå Shopify 
 • SSO (Single sign on system) – Én central hvor logindata ligger

Reservationsflow ovenpå Shopify

Som nævnt, er Roskilde Festival en af Danmarks største musikfestivaler, der tiltrækker tusindvis af mennesker hvert år. For at give festivalgæsterne en god oplevelse har vi med Pairy Enterprise skræddersyet en integration, der hjælper Roskilde Festivals kunder til en bedre købs- og kundeoplevelse. 

Én af de ting, der gør købsoplevelsen bedre, er reservationsflowet der er bygget ovenpå Shopify, som vi i Pairy har bygget. Det er designet til at give festivalgæsterne mulighed for at reservere varer i en begrænset periode, indtil de beslutter sig for at købe dem. Det er med til at sikre, at festivalen ikke overbooker lagerbeholdningen og at alle gæster har mulighed for at få deres ønskede varer.

Reservationsflowet fungerer ved at trække alle lagertallene ned fra Shopify for alle produkterne. Når en kunde ønsker at lægge et produkt i sin kurv, ændrer antallet af det eksisterende produkt sig. Derefter undersøger systemet, om kunden kan få lov til at lægge det ønskede antal i kurven, eller om produktet allerede er blevet reserveret af en anden kunde. Hvis kunden får lov at reservere produktet, har de X minutter til at beslutte sig for at købe det, før reservationen udløber.
 

Single Sign On system (SSO)

En af udfordringerne ved at udvikle denne løsning, var at integrere Shopify med et SSO-system. Festivalen ønskede at give festivalgæsterne en ensartet login-oplevelse, som gjorde det lettere for dem at købe billetter og produkter. 

Da Shopify ikke havde mulighed for at kommunikere direkte med SSO-systemet, integrerede vi med Pairy derfor en sammenkobling mellem Roskilde Festivals login-system og Shopify. 

Det foregår på den måde, at når en bruger ønsker at logge ind, sender Shopify et signal til Pairy, som derefter opsnapper brugeroplysningerne og sender dem til SSO-systemet for at verificere loginoplysningerne. Når brugeren så er logget ind, sender SSO-systemet data tilbage til Pairy, som derefter sender dem videre til Shopify for at logge brugeren ind på alle systemer. Pairy fungerer således som en mellemmand mellem SSO-systemet og Shopify for at muliggøre en problemfri login-oplevelse for brugerne af Roskilde Festivals webshop. Integrationen med Pairy, og kommunikationen mellem de to systemer gør det muligt for festivalgæsterne at logge ind på webshoppen med det samme login uden at skulle logge ind igen og igen.

 

Forbedret købsoplevelse for festivalens gæster 

Det nye reservationsflow og SSO-integration har givet festivalgæsterne en bedre kundeoplevelse og gjort det lettere for dem at købe billetter og produkter. Med den nye løsning kan kunderne nu reservere varer i en begrænset periode, indtil de beslutter sig for at købe dem. Det er med til at sikre, at lagerbeholdningen ikke overbookes og at alle gæster har mulighed for at få de ønskede varer. 

Den nye SSO-integration har også forenklet login-processen for brugerne. Nu kan de logge ind på alle systemer med samme loginoplysninger, hvilket sparer tid og giver en ensartet login-oplevelse. Denne integrerede løsning har ikke kun gjort det lettere for festivalgæsterne, men også for Roskilde Festivals personale, som nu har et mere effektivt system til at administrere og håndtere camping-billetter, produkter og merchandise.


Ønsker du også hjælp til en skræddersyet løsning?

Med Pairy Enterprise integrere vi integrationer der ikke kan kombineres med vores standardløsninger. Er der derfor ikke en standardløsning der passer dig og din virksomhed?  Så tøv ikke med at tage fat i os. Vi hjælper gerne med at synkronisere dine data bedst muligt, uanset hvilke systemer du bruger. På den måde kan din virksomhed køre endnu mere effektivt og problemfrit. Vores skræddersyede integrationsløsninger kan hjælpe dig med at automatisere processer, spare tid og undgå fejl, mens du forbedrer kundeoplevelsen. Win win, ik?

 

Vil du gerne høre mere om Pairy Enterprise og hvad vores integration kan?

Skal vi tage et uforpligtende møde vedrørende dit integrationsprojekt, kontakt os på din foretrukne måde.

Mandag – Torsdag kl. 10:00-17:00
Fredag kl. 10:00-15:30

Jyllingevej 52A
2720 Vanløse

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt