Shopify integration til regnskabsprogram kan integreres med følgende systemer

Vælg hvilket system du vil integrere med

Billy-integration til din webshop
Dinero
E-conomic
Fiken
Tripletex

Muligheder

Nedenfor kan du se, hvilke muligheder, der er i vores standardintegration. Husk du altid kan få et tilbud på en Enterprise-løsning, hvis du har yderligere behov.

Ordrer (Shopify -> regnskabsprogram)

Ordrer synkroniseres fra din Shopify webshop til dit regnskabsprogram

Se felter

Kunder (Shopify -> regnskabsprogram)

Kunder overføres fra Shopify til dit regnskabsprogram i forbindelse med ordrer.

Se felter

Produkter (Shopify -> regnskabsprogram)

Produkter overføres fra din Shopify webshop til dit regnskabsprogram i forbindelse med ordrer.

Se felter

Lager (Regnskabsprogram -> Shopify)

Lager kan synkroniseres fra dit regnskabsprogram (hvis det understøttes) eller Pairy til din Shopify webshop.

Se felter

Fordele

Bogføring af ordrer fra Shopify til regnskabsprogram

Med vores standardintegration til Shopify kan du få overført dine ordrer fra din Shopify-webshop til dit regnskabsprogram. Du vælger selv, hvilken status dine ordrer skal have for at de synkroniseres til regnskabsprogrammet. Du kan også selv vælge om de skal bogføres som fakturakladde eller færdig faktura.

Lagerstyring til Shopify

Med vores integration kan Pairy styre lageret i din Shopify-webshop. Det kan eksempelvis være, at du sælger på faktura fra regnskabsprogrammet og ønsker, at lageret opdateres korrekt i Shopify også. Det kan også være mere komplekse setups, hvor du kører med flere Shopify-shops (klon-shops) og ønsker lagerstyring mellem dem. Denne del vil kræve en Enterprise-version af Pairy. Kontakt os for at høre mere.

Spar tid

Med vores integrationer til regnskabsprogrammer og ERP-systemer bliver din hverdag langt mindre tidskrævende. Alle ordrer kan bogføres automatisk i regnskabsprogrammet og lageret kan styres til shoppen så det altid er korrekt.

Registering af betalinger

Vi gør det muligt at registrere betalinger i dit regnskabsprogram afhængig af betalingsmetode i webshoppen. Du kan se et eksempel på, hvordan det foregår i Dinero her.

Refunderinger

I vores integration er det muligt at få håndteret refunderinger fra Shopify-webshop til udvalgte regnskabsprogrammer. Skriv til os for at høre mere.

Prøv 30 dage gratis

Du kan prøve vores integration mellem din Shopify og dit regnskabsprogram ganske gratis i 30 dage. Hvis Pairy ikke er noget for dig kan du frit opsige indenfor de første 30 dage uden at skulle betale noget. Der er ingen binding og du kan opsige fra måned til måned efter det.

Du kan selv opsætte integrationen

Du har selv mulighed for at opsætte integrationen. Når du har oprettet en konto guides ud igennem et opsætningsflow, hvor vi hjælper dig med at sætte integrationen op.

Gratis support

Vi har gratis mail-support, så hvis du mod forventning møde udfordringer sidder vi klar til at hjælpe og bestræber os på at svare dig hurtigst muligt.

Shopify integration til regnskabsprogrammer

Vores integration til Shopify understøtter de mest udbredte regnskabsprogrammer, herunder Billy, Dinero og e-conomic. Hvis dit regnskabsprogram ikke er på listen kan vi altid tilbygge at bygge en skræddersyet integration til dig.

Shopify-integration til POS-system

Har du et eksternt POS-system (eksempelvis Flexpos/Amero) kan vi opsætte en integration mellem dit POS-system og din Shopify/regnskabsprogram. Vi har eksempelvis lavet en omnichannel-gavekort løsning, der gør det muligt at tilbyde gavekort, der kan bruges både i den fysiske butik og webshoppen. Pairy holder styr på saldoen på tværs af systemerne og sørger for, at kunden ikke kan bruge for meget.

Det siger vores kunder

Integration mellem Shopify og regnskab software (i mit tilfælde Billy) fungerer upåklageligt med hjælp fra Pairy. Installationen var ligetil, og de gange jeg har haft spørgsmål, eller har været i tvivl om noget, har jeg fået hurtig og venlig service fra personalet.

Jonas

Vi elsker Pairy.. Det har gjort vores bogføring meget meget nemmere.. Alt spiller bare.. Pairy kan varmt anbefales.

Nina

Vi fik i firmaregi udført en integration af varer i vores NAV system til Woocommerce. Til trods for enkelte bump på vejen forårsaget af vores egne eksterne IT-folk – blev arbejdet udført fuldt ud til aftale. Vi er yderst glade for at have anvendt Pairy og kan kun give en varm anbefaling herfra.

Jan

Kan integreres med:

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt