E-conomic

E-conomic

E-conomic er et all-around økonomisystem, som især er godt for dig med en webshop. Med vores integration kan du automatisk få bogført dine ordrer, kunder og produkter til fra webshoppen til e-conomic i det interval, som du selv ønsker. Spar tiden du i dag bruger på al det manuelle tastearbejde. Lad vores integration tage sig af det kedelige og fokuser på at udvide din forretning. Læs mere om e-conomic her.

Muligheder

Nedenfor kan du se, hvilke muligheder, der er i vores standardintegration. Husk du altid kan få et tilbud på en Enterprise-løsning, hvis du har yderligere behov.

Ordrer (Webshop -> e-conomic)

Ordrer synkroniseres fra din webshop til dit e-conomic-regnskab. Du kan selv vælge, hvilken fakturatype ordren skal have i e-conomic.

Se felter

Kunder (Webshop -> e-conomic)

Kunder overføres til e-conomic sammen med ordrerne. De forsøges matchet på e-mail som standard, men der er mulighed for match på CVR, firmanavn, tlf. mv..

Se felter

Produkter (Webshop -> e-conomic)

Produkter overføres fra webshoppen til e-conomic i forbindelse med en ordre.

Se felter

Lager (e-conomic -> Webshop)

Lageret synkroniseres fra e-conomic til webshoppen. Dette kræver aktivering af lagermodul i e-conomic.

Se felter

Fordele

Automatisk bogføring

Få automatisk bogføring af ordrer, kunder og produkter fra din webshop til e-conomic. Du vælger selv intervallet og hvilken status ordren skal have før den føres til e-conomic.

Lagerstyring

Vi overfører automatisk dine produkter fra shop til e-conomic og den anden vej. Ønsker du at styre lageret fra e-conomic vil Pairy automatisk justere lageret i shoppen så det passer.

Afslut automatisk fakturaer

Du kan selv bestemme, om fakturaer skal afsluttes med det samme eller om du skal kunne redigere dem i e-conomic. Du kan også selv bestemme, hvilket layout i e-conomic, som fakturaerne fra webshoppen skal benytte.

Nem kundesynkronisering

Du bestemmer selv, hvad kunder skal matches på i e-conomic. På den måde vil en kunde aldrig oprettes flere gange og dit kundekartotek i e-conomic vil være up to date.

Ordreroversigt

Få en oversigt over de seneste ordrer vi har hentet ind fra din webshop. Se om de er flyttet over i dit økonomisystem endnu og hvis de ikke er, kan du se hvorfor.

Kompatibel med følgende systemer

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt