Priser
E-conomic

E-conomic

E-conomic er et all-around økonomisystem, som især er godt for dig med en webshop. Med vores integration kan du automatisk få bogført dine ordrer, kunder og produkter til fra webshoppen til e-conomic i det interval, som du selv ønsker. Spar tiden du i dag bruger på al det manuelle tastearbejde. Lad vores integration tage sig af det kedelige og fokuser på at udvide din forretning.

Priser

Fordele

Automatisk bogføring

Få automatisk bogføring af ordrer, kunder og produkter fra din webshop til e-conomic. Du vælger selv intervallet og hvilken status ordren skal have før den føres til e-conomic.

Lagerstyring

Vi overfører automatisk dine produkter fra shop til e-conomic og den anden vej. Ønsker du at styre lageret fra e-conomic vil Pairy automatisk justere lageret i shoppen så det passer.

Afslut automatisk fakturaer

Du kan selv bestemme, om fakturaer skal afsluttes med det samme eller om du skal kunne redigere dem i e-conomic. Du kan også selv bestemme, hvilket layout i e-conomic, som fakturaerne fra webshoppen skal benytte.

Nem kundesynkronisering

Du bestemmer selv, hvad kunder skal matches på i e-conomic. På den måde vil en kunde aldrig oprettes flere gange og dit kundekartotek i e-conomic vil være up to date.

Ordreroversigt

Få en oversigt over de seneste ordrer vi har hentet ind fra din webshop. Se om de er flyttet over i dit økonomisystem endnu og hvis de ikke er, kan du se hvorfor.

Kompatibel med følgende systemer