FlexPOS kassesoftware af Amero

FlexPOS kassesoftware af Amero

FlexPOS kassesoftware fra Amero gør det nemt at styre salget i jeres fysiske butikker. Systemet har et hav af funktioner og kan hjælpe jer med det meste i jeres butik. Hvis du anvender webshop i din forretning, kan denne forbindes med FlexPOS kassesoftware, således at data synkroniseres mellem de to systemer. Det er ligeledes muligt at forbinde flere systemer til integrationen, eksempelvis at oprette integrationer mellem kassesystem, webshop og ERP-system.

Skræddersyet

Kontakt os for at høre mere om integrationen. Vi skræddersyer også løsninger specielt til dit behov.

Gør din hverdag lettere

Med vores skræddersyede integrationsplatform kan vi lette arbejdet i din hverdag ved at automatisere processerne mellem dine systemer.

Styring af gavekort

Gavekort kan være en besværlig ting at holde styr på. Vi har tidligere udviklet Enterprise-integrationer til FlexPOS kassesoftwaren, hvor vi styrer gavekortsflowet mellem fysiske butikker og webshoppen. I praksis holder Pairy styr på de enkelte saldi og styrer dette mellem POS og webshop. På den måde sikres det, at gavekort kan bruges begge steder og samtidig synkroniseres, så de ikke kan bruges dobbelt mv.

Bogfør salg fra kassesystem

Med integrationen kan vi flytte dine salg på kassesystemet fra dine butikker til dit ERP-system. Vi tilpasser flowet, så det gøres på den måde, det er mest hensigtsmæssigt for din forretningsgang.

Udvid løbende

Integrationen kan løbende udvides med nye funktioner og flows i takt med nye behov i forretningen. Ønsker du eksempelvis at koble en ny webshop eller lignende på, kan vi tilføje den til integrationsflowet.

Med den skræddersyede integration til FlexPOS kassesystem fra Pairy Enterprise får du:

Ekspertviden og sparring

Vi tilbyder gennem hele dit forløb vores ekspertviden og sparring omkring virksomhedens digitale processer. Vores rådgivning er altid gratis.

Projektleder og integrationsekspert

Du får tilknyttet en fast projektleder og integrationsekspert, der kan rådgive omkring dine muligheder.

Fleksibel platform

Vi kan skræddersy platformen til alle virksomhedens behov - også i fremtiden.

Automatiske processer

Mulighed for at erstatte manuel indtastning med optimerede automatiske processer.

Tilpasset arbejdsflow

Vi tilpasser integrationen, så den passer til netop dit arbejdsflow.

Fremtidssikret integration

Integrationen bliver fremtidssikret, så du løbende kan udvide efter behov.

Det siger vores kunder

Integration mellem Shopify og regnskab software (i mit tilfælde Billy) fungerer upåklageligt med hjælp fra Pairy. Installationen var ligetil, og de gange jeg har haft spørgsmål, eller har været i tvivl om noget, har jeg fået hurtig og venlig service fra personalet.

Jonas

Vi elsker Pairy.. Det har gjort vores bogføring meget meget nemmere.. Alt spiller bare.. Pairy kan varmt anbefales.

Nina

Vi fik i firmaregi udført en integration af varer i vores NAV system til Woocommerce. Til trods for enkelte bump på vejen forårsaget af vores egne eksterne IT-folk – blev arbejdet udført fuldt ud til aftale. Vi er yderst glade for at have anvendt Pairy og kan kun give en varm anbefaling herfra.

Jan

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt