SAP

SAP

Få skræddersyet en integration mellem dit SAP ERP-system og din webshop. Med Pairy er det muligt at få tilpasset integrationen til dine behov. Bestem selv hvilken data, som skal synkroniseres mellem din webshop og dit SAP-system. Integrationsprisen starter fra 2.000,- og varierer alt efter, hvilke krav du har til integrationens funktioner. Skriv til os på [email protected] med dine behov, så kan vi estimere din oprettelsespris.

Skræddersyet

Kontakt os for at høre mere om integrationen. Vi skræddersyer også løsninger specielt til dit behov.

Muligheder

Skræddersyet integration

Du kan få skræddersyet integrationen efter dit behov. Få overført produkter, ordrer og kunder mellem dine systemer i det interval du ønsker. Send os dine krav til integrationen på [email protected] så kan vi give dig en pris på integrationen.

Lagerstyring

Få lagerstyring fra dit ERP-system til webshoppen så der altid vises det rigtige lager.

Det siger vores kunder

Integration mellem Shopify og regnskab software (i mit tilfælde Billy) fungerer upåklageligt med hjælp fra Pairy. Installationen var ligetil, og de gange jeg har haft spørgsmål, eller har været i tvivl om noget, har jeg fået hurtig og venlig service fra personalet.

Jonas

Vi elsker Pairy.. Det har gjort vores bogføring meget meget nemmere.. Alt spiller bare.. Pairy kan varmt anbefales.

Nina

Vi fik i firmaregi udført en integration af varer i vores NAV system til Woocommerce. Til trods for enkelte bump på vejen forårsaget af vores egne eksterne IT-folk – blev arbejdet udført fuldt ud til aftale. Vi er yderst glade for at have anvendt Pairy og kan kun give en varm anbefaling herfra.

Jan

Kan integreres med

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt