Priser
Wannafind

Wannafind

Wannafind-webshop er til dig der gerne vil igang med at drive webshop let og elegant. Wannafind-shop er et brugervenligt shopsystem, som gør det let for dig som shopejer at drive din webshop. Med vores Pairy-integration kan det endda blive endnu lettere at behandle ordrer og sælge produkter. Med vores integration til dit regnskabsprogram får du automatisk synkroniseret ordrer, produkter og kunder mellem de to systemer. Slut med manuel bogføring.

Ønsker du at få integreret din Wannafind-shop med et system, som ikke er på listen? Så kontakt os og hør, om det kan lade sig gøre alligevel.

Muligheder

Spar tid

Med vores integrationer til regnskabsprogrammer og ERP-systemer bliver din hverdag langt mindre tidskrævende. Alle ordrer kan bogføres automatisk i regnskabsprogrammet og lageret kan styres til shoppen så det altid er korrekt.

Sælg mere

Med vores produktfeeds kan du nå ud til endnu flere med dine produkter. Få dine produkter vist på Facebook, Google eller Trendsales og nå ud til endnu større målgruppe med din webshop. Tryk på de enkelte kanaler forneden for at læse mere og bestil oppe til højre.

Kan integreres med: