Wannafind

Wannafind

Wannafind-webshop er til dig der gerne vil igang med at drive webshop let og elegant. Wannafind-shop er et brugervenligt shopsystem, som gør det let for dig som shopejer at drive din webshop. Med vores Pairy-integration kan det endda blive endnu lettere at behandle ordrer og sælge produkter. Med vores integration til dit regnskabsprogram får du automatisk synkroniseret ordrer, produkter og kunder mellem de to systemer. Slut med manuel bogføring.

Ønsker du at få integreret din Wannafind-shop med et system, som ikke er på listen? Så kontakt os og hør, om det kan lade sig gøre alligevel. I vores Enterprise-løsning tilbyder vi at skræddersy integrationen til netop dit behov. Læs mere om Pairy Enterprise her.

Wannafind kan integreres med følgende systemer

Vælg hvilket system du vil integrere med

Billy-integration til din webshop
Dinero
E-conomic
Tripletex
Fiken

Muligheder

Spar tid

Med vores integrationer til regnskabsprogrammer og ERP-systemer bliver din hverdag langt mindre tidskrævende. Alle ordrer kan bogføres automatisk i regnskabsprogrammet og lageret kan styres til shoppen så det altid er korrekt.

Overblik over dine ordrer

Med vores Pairy dashboard bliver det let at få overblik over de bogførte ordrer og hvilke der ikke er bogført endnu. Du har mulighed for at genoverføre ordrer, hvis du eksempelvis er kommet til at slette den i regnskabsprogrammet. Du kan også se, hvilken ugedag du sælger mest i en periode, og de bedstsælgende produkter på din shop.

Nem opsætning

Vores platform understøtter de mest udbredte regnskabsprogrammer og du kan selv opsætte og indstille vores standardintegration på 5 minutter. Der er udførlige guides til hvert step så du er hurtigt kørende. Hvis der opstår spørgsmål sidder vi klar på supporten.

Mulighed for tilpasninger

Når du først er på vores integrationsplatform vil du have mulighed for at få skræddersyet løsningen til dine behov med vores Enterprise-løsning. Det gør, at vores platform kan vokse med din forretning og dine behov. Det samme gør sig gældende, hvis du en dag skal skifte regnskabsprogram. Så vil du kunne beholde din Pairy-integration og skifte over på et nyt regnskabsprogram.

Løbende tilpasning

Vi sørger for at vedligeholde integrationen løbende. Kommer der ny version af shoppen eller regnskabsprogrammets API er vi allerede informeret på forhånd. Vi sørger således for, at din integration stadig virker når sådanne ændringer træder i kraft. Vi videreudvikler løbende platformen med nye funktioner. Det gør, at du løbende får adgang til nye funktioner uden at skulle betale mere.

Flere integrationer på én gang

Hvis du en dag udvider med en ny shop er det muligt for dig at få koblet den på integrationen med et nyt abonnement. Du vil således have mulighed for at have samlet det hele i én platform. Du bestemmer selv om det skal være til samme regnskab eller et nyt.

Det siger vores kunder

Integration mellem Shopify og regnskab software (i mit tilfælde Billy) fungerer upåklageligt med hjælp fra Pairy. Installationen var ligetil, og de gange jeg har haft spørgsmål, eller har været i tvivl om noget, har jeg fået hurtig og venlig service fra personalet.

Jonas

Vi elsker Pairy.. Det har gjort vores bogføring meget meget nemmere.. Alt spiller bare.. Pairy kan varmt anbefales.

Nina

Vi fik i firmaregi udført en integration af varer i vores NAV system til Woocommerce. Til trods for enkelte bump på vejen forårsaget af vores egne eksterne IT-folk – blev arbejdet udført fuldt ud til aftale. Vi er yderst glade for at have anvendt Pairy og kan kun give en varm anbefaling herfra.

Jan

Kan integreres med:

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt