C5 integration med andre systemer

C5 integration med andre systemer

Få skræddersyet en integration til dit C5-system og spar dyrebar tid i hverdagen. C5 kan kobles sammen med en lang række webshops og spare dig tid i hverdagen. Længere nede kan du se, hvilke muligheder du har for at få skræddersyet en integration. Til højre kan du kontakte os og få prisen på, hvad en integration mellem C5 og din webshop vil koste.

Skræddersyet

Kontakt os for at høre mere om integrationen. Vi skræddersyer også løsninger specielt til dit behov.

Muligheder

Skræddersyet integration

Du kan få skræddersyet integrationen efter dit behov. Få overført produkter, ordrer og kunder mellem dine systemer i det interval du ønsker. Send os dine krav til integrationen på [email protected] så kan vi give dig en pris på integrationen.

Lagerstyring

Få lagerstyring fra dit ERP-system til webshoppen så der altid vises det rigtige lager. Lagertal på dine produkter kan overføres fra C5 til din webshop i det interval du ønsker.

Produktsynkronisering

Med integrationen behøver du kun at vedligeholde din produktdata ét sted. Pairy overfører automatisk den ønskede produktdata fra din C5 til din webshop. Slut med at taste manuelt flere steder.

Ordrestyring

Ordrerne fra webshoppen synkroniseres automatisk til din C5. Du kan selv vælge, hvorvidt du ønsker at håndtere selve ordren i webshoppen eller i din C5. Hvis det er C5 du ønsker at behandle ordrer i kan Pairy også afslutte ordren i webshoppen når den er færdigbehandlet i C5.

Udvid løbende

Med Pairy-integrationen låser du dig ikke fast. Hvis du får nye behov i fremtiden kan integrationen altid udvides således, at den passer til de nye behov. Det kan være ønsket om nye processer eller ny produktdata, der skal synkroniseres. Det er helt op til dig.

Gavekort

Webshops håndterer gavekort forskelligt. I Pairy har vi derfor udviklet en standard, som tager højde for de understøttede systemers måde at gøre det på. Denne standard sikrer, at vi håndterer gavekortsrabatter i din shop korrekt og overfører dem korrekt til din C5.

Kundespecifikke priser (B2B)

Sælger du til B2B kan du have kundespecifikke rabatter i din C5. Dette kan Pairy tage højde for og sørge for, at de også har i webshoppen således, at kunderne får præsenteret de rigtige priser.

Det siger vores kunder

Integration mellem Shopify og regnskab software (i mit tilfælde Billy) fungerer upåklageligt med hjælp fra Pairy. Installationen var ligetil, og de gange jeg har haft spørgsmål, eller har været i tvivl om noget, har jeg fået hurtig og venlig service fra personalet.

Jonas

Vi elsker Pairy.. Det har gjort vores bogføring meget meget nemmere.. Alt spiller bare.. Pairy kan varmt anbefales.

Nina

Vi fik i firmaregi udført en integration af varer i vores NAV system til Woocommerce. Til trods for enkelte bump på vejen forårsaget af vores egne eksterne IT-folk – blev arbejdet udført fuldt ud til aftale. Vi er yderst glade for at have anvendt Pairy og kan kun give en varm anbefaling herfra.

Jan

Kan integreres med:

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt