WooCommerce (WordPress)

WooCommerce (WordPress)

Med Pairy får du automatisk bogføring fra din WooCommerce-shop til dit regnskabsprogram. Vi overfører automatisk dine ordrer til en faktura i dit økonomisystem så du hele tiden har det fulde overblik. Du kan selv bestemme, hvilken status en ordre skal have før den overføres. Vi kan også automatisk holde dit lagertal opdateret således, at du ikke sælger noget, som du ikke har på lager.

Læs mere om mulighederne med vores integration nedenfor.

Muligheder

Automatisk bogføring

Få automatisk bogføring af dine ordrer, kunder og produkter fra din WooCommerce-shop til dit regnskabsprogram. Ordrerne synkroniseres i det interval du vælger og vi tjekker for bogføringsfejl så dit regnskab stemmer.

Bogføring af faktura

Dine ordrer bogføres enkeltvis og får hver sin faktura i dit regnskabsprogram. På den måde vil du have et fuldt overblik over, hvilke fakturaer der er bogført i dit regnskabsprogram. Du overholder samtidig lovgivning om, at hver ordre skal bogføres enkeltvis.

Lagerstyring

Med Pairy får du mulighed for udvidet lagerstyring til din shop. Der er mulighed for at køre lagerstyring mellem dit regnskabsprogram og din WooCommerce-shop. Der er mulighed for flere lagerlokationer og du kan se din lagerværdi på tværs af lokationerne.

Udvidet salgsstatistik

Få et overblik over, hvilke af dine produkter der sælger bedst samt muligheden for at se, hvilken dag på ugen du sælger mest. Oplagt som indikator for, hvornår du eksempelvis skal sende nyhedsbreve.

Mange systemer

Vores WooCommerce-integration virker med de mest gængse regnskabsprogrammer på markedet herunder Dinero, Billy og e-conomic.

Kan integreres med:

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt