Tripletex

Tripletex

Slip for manuel bogføring og tastearbejde i Tripletex med Pairy-integrationen. Pairy gør det muligt for dig at få synkroniseret ordrer, kunder og produkter fra din webshop til Tripletex. Ordrerne overføres automatisk når de får den status, som du selv vælger. Det har aldrig været lettere at slippe for manuelt tastearbejde. Få tid til at vækste din forretning fremfor at bruge tid på bogføring.

Tripletex kan integreres med følgende systemer

Vælg hvilket system du vil integrere med

ScanNet Webshop
Shopify
SmartWeb
WooCommerce (Wordpress)
Wannafind

Muligheder

Nedenfor kan du se, hvilke muligheder, der er i vores standardintegration. Husk du altid kan få et tilbud på en Enterprise-løsning, hvis du har yderligere behov.

Ordrer (Webshop -> Tripletex)

Få overført ordrerne fra din webshop til Tripletex regnskab.

Se felter

Kunder (Webshop -> Tripletex)

Kunder synkroniseres fra din webshop til Tripletex sammen med dine ordrer.

Se felter

Produkter (Webshop -> Tripletex)

Produkter overføres fra din webshop til Tripletex sammen med dine ordrer.

Se felter

Lager

Lageret kan overføres fra Tripletex til din webshop.

Se felter

Det kan du bruge integrationen til

Automatisk bogføring

Slut med manuelt tastearbejde. Integrationen bogfører automatisk ordrerne fra din webshop i dit Tripletex-regnskabsprogram. Slut med manuelle tastefejl. Brug i stedet tiden på at vækste din forretning.

Bestem selv fakturatype

Med vores integration til Tripletex kan du selv bestemme, om dine ordrer skal overføres som fakturakladder eller færdige fakturaer.

Produktoverførsel

Få overført dine produkter fra din webshop til Tripletex så du slipper for at taste den samme stamdata flere gange. Integrationen kan løbende synkronisere ændringer så du blot skal taste ét sted.

Lagerstyring

Vores integration gør det muligt for dig at få lageret synkroniseret fra Tripletex til din webshop således, at dit lager løbende er up to date i shoppen.

Understøtter flere betalingsmetoder

Hvis du tilbyder flere betalingsmetoder fra forskellige betalingsudbydere i din webshop kan integrationen sættes op til at bogføre på forskellige konti afhængig af betalingsmetode. Dette gør det lettere for dig at afstemme gebyrer hos betalingsløsningerne.

Mulighed for udvidelser

Vores platform er bygget så fleksibelt, at vi kan skræddersy en løsning på vores platform til dig i fremtiden, hvis du får behov der går udover vores standardløsning. Læs mere om vores Enterprise-løsning her.

Virker med

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt