Microsoft Dynamics 365 Business Central integration

Microsoft Dynamics 365 Business Central integration

Bruger du Microsoft Dynamics 365 Business Central og har behov for en integration med din webshop eller et andet system? I så fald kan vi hjælpe dig med at skræddersy en integration, som vil hjælpe dig med at spare tid i dagligdagen. Vi har stor erfaring med udvikling af integrationer til Dynamics-systemerne herunder Business Central. Har du en eksisterende integration til Navision og skal opgradere til Business Central 365? Så vil vi også kunne hjælpe dig med rådgivning og sørge for, at vi udvikler flowet op mod Business Central, som du har det i dag.

Skræddersyet

Kontakt os for at høre mere om integrationen. Vi skræddersyer også løsninger specielt til dit behov.

Muligheder

Skræddersyet integration

Med en Business 365 integration på Pairy-platformen får du det bedste fra 2 verdener. Vi tager udgangspunkt i den kerne, som vi har brugt år på at opbygge og tilpasser den til jeres behov og forretning.

Rådgivning

Vi har stor erfaring med skræddersyede integrationer mellem ERP-systemer og webshops. Vi vil derfor kunne fortælle jer, hvordan vi tidligere har gjort og inspirere jer til, hvordan det kan gøres i jeres organisation.

Løbende synkronisering

Ud fra jeres ønsker og behov sætter vi integrationen op til at håndtere den ønskede datasynkronisering. Det kan både være kunde, produkt og ordredata, der synkroniseres mellem systemerne.

Fremtidige udvidelser

Med en integration på vores platform har I løbende mulighed for at udvide jeres integration med nye funktioner som behovet opstår. Dette giver jer en god fleksibilitet og gør, at integrationen løbende kan tilpasse sig jeres organisation i takt med den udvikler sig.

Både B2B og B2C

Hvad enten I sælger B2B eller B2C (eller begge dele) vil integrationen kunne håndtere dette for jer. Vi kan differentiere på de to kundetyper og synkronisere data som I ønsker den.

Typiske integrationer:

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt