Wix Stores

Wix Stores

Med vores integration til Wix Stores* kan du koble din Wix-webshop sammen med dit regnskabsprogram. Vores integration kan sørge for at bogføre dine webshop-ordrer i dit regnskabsprogram ud fra de indstillinger du har valgt. Vi integrerer bl.a. med Billy, Dinero og e-conomic. Nedenfor kan du se mere omkring funktioner og hvilke muligheder og fordele der er ved at bruge vores integration.

* Bemærk at Pairy integrerer med modulet Wix Stores, hvorfor dette er påkrævet.

Wix Stores kan integreres med følgende systemer

Vælg hvilket system du vil integrere med

Billy-integration til din webshop
Dinero
E-conomic
Fiken
Tripletex

Muligheder

Nedenfor kan du se hvad der bliver synkroniseret fra Wix til dit regnskabsprogram, og hvilke andre muligheder der er.

Ordrer fra Wix til regnskabsprogram

Ordrer hentes fra Wix og sendes over til dit ønskede regnskabsprogram. Det kan gøres i det interval du ønsker det.

Kundeindlæsning fra Wix til regnskabsprogram

Kundeindlæsninger hentes fra Wix og sendes over til dit ønskede regnskabssystem. Det kan gøres i det interval du ønsker det.

Produkter fra Wix til regnskabsprogram

Produkter hentes fra Wix og sendes over til dit ønskede regnskabssystem. Det kan gøres i det interval du ønsker det.

Automatisk bogføring

Få automatisk bogføring af ordrer, kunder og produkter. Slip bekymringen med, at skulle indtaste alt tastearbejdet selv. Spar tid og undgå dumme fejl.

Mange kompatible systemer

Med Pairy kan vi integrere alle de gængse systemer med din Wix platform. Det gælder blandt andet Tripletex, Fiken, E-conomic, Dinero osv. Skriv endelig til os, hvis dit system ikke er på listen.

Fordele

Ordresynkronisering

Vores integration kan automatisk overføre dine ordrer fra webshoppen til dit regnskabsprogram. Du kan selv vælge, hvilket stadie ordren skal have inden den overføres.

Opgradering til faktura

Du vælger selv, hvordan ordren skal placeres i dit regnskabsprogram. Skal den overføres som fakturakladde så du kan arbejde videre med den eller skal den opgraderes til en færdig faktura? Du bestemmer selv.

Registering af betaling

Gør overblikket i dit regnskabsprogram endnu større og afstemningen lettere ved at få registreret betaling på dine fakturaer. Betalingen registreres på baggrund af betalingsmetoden i webshoppen.

Overblik og kontrol af fejl

I vores Pairy app får du fuldt overblik over, hvilke ordrer der er bogført og hvilke der ikke er. Du får automatisk notifikationer, hvis der er noget du skal foretage dig på en ordre.

Vi tjekker alle ordrer inden de bogføres og giver dig besked, hvis der er momsfejl eller andet på en ordre.

Lagerstyring

Vi har mulighed for at styre lageret i shoppen fra Pairy. Hvad enten det er fordi du ønsker at synkronisere et lagertal fra dit regnskabsprogram eller ønsker at Pairy skal være master og styre lagertal på tværs af salg fra webshop og direkte fra regnskabsprogrammet.

Mulighed for skræddersyet løsning

Passer dine behov ikke ned i vores standardløsning? I så fald kan vi hos Pairy Enterprise udvikle en skræddersyet integration til dig med udgangspunkt i vores Pairy-platform.

Det siger vores kunder

Integration mellem Shopify og regnskab software (i mit tilfælde Billy) fungerer upåklageligt med hjælp fra Pairy. Installationen var ligetil, og de gange jeg har haft spørgsmål, eller har været i tvivl om noget, har jeg fået hurtig og venlig service fra personalet.

Jonas

Vi elsker Pairy.. Det har gjort vores bogføring meget meget nemmere.. Alt spiller bare.. Pairy kan varmt anbefales.

Nina

Vi fik i firmaregi udført en integration af varer i vores NAV system til Woocommerce. Til trods for enkelte bump på vejen forårsaget af vores egne eksterne IT-folk – blev arbejdet udført fuldt ud til aftale. Vi er yderst glade for at have anvendt Pairy og kan kun give en varm anbefaling herfra.

Jan

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt