Dinero

Dinero

Dinero-integrationen åbner op for et hav af muligheder. Du kan automatisk få bogført ordrer fra din shop i Dinero. Synkroniser produkter og kunder mellem din shop og Dinero. Få lagerstyret dine produkter. Mulighederne er mange. Se nedenfor nogle af de ting der kan lade sig gøre. Bestil din Dinero-integration i dag og slip for tid på manuelt tastearbejde. Læs mere om Dinero her.

Fordele

Automatisk bogføring

Vi bogfører automatisk dine ordrer fra webshoppen i dit Dinero regnskabsprogram. Alt du skal gøre er at vælge, hvilken status ordren skal have i webshoppen før den bogføres så klarer Pairy resten. Du slipper for manuelt tastearbejde, og kan bruge tiden på noget mere fornuftigt.

2-vejs lagerstyring

Træt af manuel lagerstyring? Pairy sørger for at koble dine produkter i Dinero sammen med webshoppen. På den måde vil lagertallet nedskrives hvis du eksempelvis sælger via Dinero.

Lagerstyring til Dinero

Hvis du kun bruger Dinero (uden webshop) er det stadig muligt at have lagerstyring. Du kan oprette produkterne i Dinero og styre lageret i Pairy. Lageret vil automatisk blive opdateret når du sælger et produkt på en faktura i Dinero. Du får samtidig overblik over din lagerværdi.

Registrering af betaling

Du kan bede Pairy om også at registrere betalingerne på dine ordrer fra webshoppen. Slut med manuelt at gennemgå ordrerne og registrere betalinger.

Faktura eller kladde

Du kan selv bestemme, om ordren skal lægges ind i Dinero som kladde eller godkendt faktura.

Styr på dine fakturaer

Vi opretter hver ordre som sin egen faktura i Dinero. På den måde vil du altid have styr på dine fakturaer i Dinero og overholde lovgivningen om, at hver ordre skal bogføres for sig.

Kan integreres med:

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt