Dandomain webshop integration med regnskabsprogram kan integreres med følgende systemer

Vælg hvilket system du vil integrere med

Billy
Dinero
E-conomic
Tripletex
Fiken

Muligheder

Spar tid

Med vores integrationer til regnskabsprogrammer og ERP-systemer bliver din hverdag langt mindre tidskrævende. Alle ordrer kan bogføres automatisk i regnskabsprogrammet og lageret kan styres til shoppen så det altid er korrekt.

Lagerstyring

Hvis du benytter dig af et regnskabsprogram med lagerstyring vil du have muligheden for at lade det være lagerstyrende, så DanDomain-webshoppen følger lageret fra regnskabsprogrammet.

Synkronisering af produkter

Vores integration til DanDomain webshop indeholder også synkronisering af produkter mellem DanDomain og regnskabsprogrammet.

Overblik over ordrer

I vores Pairy-dashboard har du muligheden for at følge med i, hvilke ordrer der er synkroniseret fra webshoppen til regnskabsprogrammet. Du kan også se, hvis en ordre er fejlet, og hvad årsagen er til det. Når en fejl er rettet har du mulighed for at genoverføre ordren til dit regnskabsprogram fra Pairy-dashboardet.

Sæt op på 10 minutter

Med vores opsætningsflow har du muligheden for selv at sætte integrationen op på kun 10 minutter. Når integrationen er sat op vil den begynde at synkronisere data ud fra de indstillinger du har valgt.

Gratis support

Skulle du mod forventning opleve problemer med selve opsætningen eller brugen af Pairy kan du altid tage fat i vores support på [email protected].

Kan integreres med:

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt