Risika integration med andre systemer

Risika integration med andre systemer

I samarbejde med Risika har vi hos Pairy udviklet en integrationsplatform, der kan integrere Risika med diverse andre systemer. I første omgang er der lavet en række standard ERP-integrationer, men i teorien kan alle systemer med et API kobles sammen med Risika-platformen. Hvis du har en forespørgsel på en integration, du gerne vil have lavet mellem Risika og et andet system kan du altid tage fat i os og høre mere om mulighederne.

Skræddersyet

Kontakt os for at høre mere om integrationen. Vi skræddersyer også løsninger specielt til dit behov.

Typiske dataoverførsler mellem Risika og andre systemer

Nedenfor kan du se de typiske dataoverførsler, som en integration mellem Risika og andre systemer indeholder. Det er muligt for os at tilpasse overførsler så de passer til jeres ønsker.

Kundedata

Kundedata synkroniseres mellem Risika og den øskede platform, eksempelvis ERP-systemet. Typisk vil det være et match på CVR-nummer, som herefter kan sørge for at synkronisere ønsket data begge veje. Et eksempel på en typisk overførsel er kreditscoren fra Risika på den enkelte kunde.

Kreditbetingelser og regler

Ønsker man at integrere sit ERP/regnskabsprogram med Risika kan en ønsket kørsel også være, at kreditbetingelser og andre regler synkroniseres fra Risika-platformen til ERP/regnskab. På dne måde sikrer man, at man ikke giver unødvendig kredit til specifikke kunder.

Unikke regler

Det er muligt at opsætte unikke regler i integrationsflowet. Eksempelvis kunne det i en CRM-integration mellem Risika og CRM være regler for, hvilke kreditbetingelser, som sælgeren må forhandle med kunden på baggrund af Risika-vurderingen.

Overblik over vores integrationsplatform til Risika

Fleksibel og tilpasset integration

Vores integrationsplatform er gennemtestet og videreudviklet i samarbejde med Risika. Platformen kan tilpasses præcis til jeres behov. Det betyder, at I får præcis de kørsler og automatiseringer mellem jeres system og Risika, som I ønsker. Vi rådgiver jer i processen om, hvad vi har set i tidligere og lignende løsninger så I er sikre på, at få den mest automatiserede og tidsbesparende løsning.

Løbende rådgivning

Vi har mange års erfaring med design og udvikling af integrationer. Den viden bringer vi med os ind i integrationsprojektet. Vi vejleder og rådgiver således gerne om, hvad der giver mening for jeres forretning på begge sider af integrationen.

Fremtidige udvidelser

Med en integration på vores platform har I løbende mulighed for at udvide jeres integration med nye funktioner som behovet opstår. Dette giver jer en god fleksibilitet og gør, at integrationen løbende kan tilpasse sig jeres organisation i takt med den udvikler sig.

Typiske integrationer til Risika

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt