Billy

Billy

Med vores integration til Billy får du automatisk bogføring af produkter, ordrer og kunder fra din webshop til dit Billy så du sparer tid på administration og kedeligt tastearbejde. Billy-integrationen åbner også for lagerstyring af dine produkter. Det er endda muligt at koble flere salgskanaler på din webshop såsom Google Shopping og Facebook direkte i Pairy. Du kan læse mere om Billy her.

Muligheder

Automatisk bogføring

Spar tid og lad Pairy klare bogføringen for dig automatisk. Brug dine kræfter på at vækste din forretning fremfor kedeligt tastearbejde. Du kan selv vælge, hvilken status dine ordrer skal have før de bogføres i Billy. Du bestemmer også helt selv, om de skal lægges ind i Billy som kladder eller godkendte fakturaer.

Registrering af betaling

Du kan indstille Pairy til automatisk at registrere betalingen på ordren i Billy. Slut med manuelt at gennemgå hver enkelt ordre efter den er overført. Alt du skal gøre er, at vælge hvilken konto i Billy, som betalingerne skal registreres på.

Automatisk kundeoprettelse

Få automatisk oprettet dine kunder fra webshoppen i dit Billy regnskabsprogram så din data altid er up to date.

Overblik og kontrol af fejl

I vores Pairy app får du fuldt overblik over, hvilke ordrer der er bogført og hvilke der ikke er. Du får automatisk notifikationer, hvis der er noget du skal foretage dig på en ordre.

Vi tjekker alle ordrer inden de bogføres og giver dig besked, hvis der er momsfejl eller andet på en ordre.

Lagerstyring

Få et overblik over dit lager og din lagerværdi i Pairy appen. Der er mulighed for at redigere produkter, sætte kostpriser og justere lagerantallet.

Produktsynkronisering

Når en ordrer overføres fra Pairy til Billy oprettes produkterne på ordren automatisk i regnskabsprogrammet. På den måde vil du også kunne sælge dine produkter direkte fra Billy, hvis du ønsker dette.

Kan integreres med:

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt