Xena regnskab integration til webshop

Xena regnskab integration til webshop

Benytter du i dag Xena som regnskabsprogram har du nu muligheden for at koble det sammen med din webshop. Med vores Pairy-integration til Xena regnskabsprogram og webshop kan du få bogført ordre automatisk og slippe for det manuelle tastearbejde.

Skræddersyet

Kontakt os for at høre mere om integrationen. Vi skræddersyer også løsninger specielt til dit behov.

Muligheder

Nedenfor kan du se, hvilke muligheder, der er i vores standardintegration. Husk du altid kan få et tilbud på en Enterprise-løsning, hvis du har yderligere behov.

Ordrer (Webshop -> Xena)

Få overført ordrerne fra din webshop til Xena.

Se felter

Kunder (Webshop -> Xena)

Få overført kunder på dine ordrer til Xena.

Se felter

Produkter (Webshop -> Xena)

Produkter kan overføres fra din webshop til Xena.

Se felter

Lager (Xena -> Webshop)

Få overført dit lager fra Xena til din webshop.

Se felter

Fordele

Hurtig opsætning

Integrationsflowet er intuitivt og associeret af guides så du selv kan sætte integrationen op. Det tager 10 minutter og så er din integration kørende. Støder du mod forventning på problemer kan vi hjælpe dig i mål på supporten, som er gratis.

Ordresynkronisering

Få dine ordrer synkroniseret fra din webshop til Xena når de rammer den status i shoppen, som du har valgt. Slut med manuel bogføring.

Opgradering til faktura

Hvis du ønsker det kan vi automatisk opgradere dine ordrer til fakturaer når de bliver overført til Xena.

Automatisk kundeoprettelse

Få automatisk synkroniseret kunderne fra webshoppen i dit Xena-regnskabsprogram således, at din kundedata altid er uptodate i Xena.

Overblik og kontrol af fejl

I vores Pairy app får du fuldt overblik over, hvilke ordrer der er bogført og hvilke der ikke er. Du får automatisk notifikationer, hvis der er noget du skal foretage dig på en ordre.

Vi tjekker alle ordrer inden de bogføres og giver dig besked, hvis der er momsfejl eller andet på en ordre.

Lagerstyring

Du har mulighed for at få lagerstyring fra Xena til din webshop således, at lageret styres direkte fra Xena.Dette sikrer, at dit lagertal i webshoppen er up-to-date og du ikke sælger varer, som du ikke har på lager.

Produktsynkronisering

Når en ordrer overføres fra Pairy til Xena oprettes produkterne på ordren automatisk i regnskabsprogrammet. På den måde vil du også kunne sælge dine produkter direkte fra Xena, hvis du ønsker dette.

Mulighed for skræddersyet løsning

Passer dine behov ikke ned i vores standardløsning? I så fald kan vi hos Pairy Enterprise udvikle en skræddersyet integration til dig med udgangspunkt i vores Pairy-platform./

Gratis support

Hvis du støder på problemer i opsætningen eller i bruge af programmet er vi klar til at hjælpe dig på mail.

Det siger vores kunder

Integration mellem Shopify og regnskab software (i mit tilfælde Billy) fungerer upåklageligt med hjælp fra Pairy. Installationen var ligetil, og de gange jeg har haft spørgsmål, eller har været i tvivl om noget, har jeg fået hurtig og venlig service fra personalet.

Jonas

Vi elsker Pairy.. Det har gjort vores bogføring meget meget nemmere.. Alt spiller bare.. Pairy kan varmt anbefales.

Nina

Vi fik i firmaregi udført en integration af varer i vores NAV system til Woocommerce. Til trods for enkelte bump på vejen forårsaget af vores egne eksterne IT-folk – blev arbejdet udført fuldt ud til aftale. Vi er yderst glade for at have anvendt Pairy og kan kun give en varm anbefaling herfra.

Jan

Virker sammen med:

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt