Priser

Muligheder

Ordresynkronisering

Få dine ordrer synkroniseret fra din webshop til Xena når de rammer den status i shoppen, som du har valgt. Slut med manuel bogføring.

Opgradering til faktura

Hvis du ønsker det kan vi automatisk opgradere dine ordrer til fakturaer når de bliver overført til Xena.

Automatisk kundeoprettelse

Få automatisk synkroniseret kunderne fra webshoppen i dit Xena-regnskabsprogram således, at din kundedata altid er uptodate i Xena.

Overblik og kontrol af fejl

I vores Pairy app får du fuldt overblik over, hvilke ordrer der er bogført og hvilke der ikke er. Du får automatisk notifikationer, hvis der er noget du skal foretage dig på en ordre.

Vi tjekker alle ordrer inden de bogføres og giver dig besked, hvis der er momsfejl eller andet på en ordre.

Lagerstyring

Du har mulighed for at få lagerstyring fra Xena til din webshop således, at lageret styres direkte fra Xena.Dette sikrer, at dit lagertal i webshoppen er up-to-date og du ikke sælger varer, som du ikke har på lager.

Produktsynkronisering

Når en ordrer overføres fra Pairy til Xena oprettes produkterne på ordren automatisk i regnskabsprogrammet. På den måde vil du også kunne sælge dine produkter direkte fra Xena, hvis du ønsker dette.

Mulighed for skræddersyet løsning

Passer dine behov ikke ned i vores standardløsning? I så fald kan vi hos Pairy Enterprise udvikle en skræddersyet integration til dig med udgangspunkt i vores Pairy-platform./

Virker sammen med:

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt