Dinero – Opsætningsguide

Se her, hvordan du opsætter din Dinero-integration med Pairy. Du skal oprette en API-nøgle som skal forbinde systemerne.

Leder du efter hvordan du kommer godt i gang med Dinero efter opsætning? Så læs eventuelt mere her:

1 – Overførsel af ordrer
2 – Automatisk registrering af betaling
3 – Håndtering af betalingsgebyrer (Quickpay, Bambora, Stripe, Klarna, Viabill etc)

Start med at logge ind på din Dinero-administrator. Du skulle gerne se et billede der ligner dette:

1. Vælg Integrationer i hovedmenuen i venstre side

2. Tryk på Ny API-Nøgle.

Giv API-nøglen et navn, så du ved, hvad den hører til, hvis du har mere end én integration.

3. Afslut ved at trykke på Opret.

4. Kopier din nøgle og indsæt den i Pairy under API-nøgle

Hvordan finder man sit firma ID?

Når du er logget ind i Dinero, står det på forsiden nederst i venstre hjørne.