Mos Mosh – Integration med 3 Shopify shops og Navision

Mos Mosh er en virksomhed, der har en stærk tilstedeværelse online, hvorfor det er afgørende for dem at have en effektiv og tidsbesparende metode til at håndtere deres ordrer og lagerbeholdning. Derfor havde de et ønske om, at kunne forene deres 3 Shopify butikker med deres Navision regnskabsprogram, således at de taler sammen. Med Pairy Enterprise kunne vi imødekomme deres behov, og lave en integration der passede til deres ønsker og behov.

Mos Mosh kender man måske bedst for at sælge både dame- og herretøj, og for at producere stilfuldt tøj med stor fokus på høj kvalitet og bæredygtighed.

Læs med nedenfor, og bliv klogere på, hvordan vi løste opgaven, og hvilke overordnede funktioner der er at finde i netop denne integration.

Overordnede funktioner i integrationen: 

  • Flere Shopify butikker forbundet til den samme Navision
  • Over 1000 produkter
  • Over 1000 ordrer pr. måned
  • Interval på 5 minutter: synkronisering af lagerdata fra NAV til Shopify
  • Interval på 15 minutter: synkronisering af ordredata fra Shopify til NAV og omvendt
  • 2 gange i døgnet synkroniseres produktdata fra NAV til Shopify

Produkter, ordrer og lager

Mos Mosh’s webshop er master for deres produktdata. De har et varelager med over 1000 produkter, og har også her over 1000 ordrer pr. måned. For at sikre en glidende process og opretholde et up-to-date lager- og ordreinformationer, implementerede vi med Pairy Enterprise en integration mellem deres regnskabssystem Navision, og flere af deres Shopify Webshops.

Der er fastlagt et interval på 5 minutter for synkronisering af lagerdata fra Navision til Shopify for at sikre, at lagerbeholdningen altid er opdateret i realtid. Dette gør det nemmere for virksomheden at undgå over- eller underskud af produkter og undgå forvirring hos kunderne.

Ordredata synkroniseres med et interval på 15 minutter, så virksomheden altid har den nyeste information om ordrestatus og kan opdatere deres kunder til tiden.

Produktdata synkroniseres 2 gange om dagen fra Navision til Shopify, for at sikre, at produktinformation altid er opdateret og relevant for kunderne. Samlet set sikrer dette en effektiv og opdateret informationsstrøm mellem Navision og Shopify.

Denne integration giver altså Mos Mosh mulighed for effektivt at styre deres lager og ordrer, samtidig med at det sikrer en jævn og hurtig service til deres kunder.

Bogføring

Med en integration mellem Navision og Shopify kan Mos Mosh sikre at deres ordredata bliver synkroniseret med jævne mellemrum, i dette tilfælde hvert 15. minut. På den måde bliver alle ordrer igennem Shopify automatisk bogført i Navision. Dette gør det nemt for virksomheden at holde styr på deres økonomi og sikre en præcis og effektiv bogføring, da man slipper for manuelle fejl og opnår væsentlige besparelser på tid. Desuden sikrer denne integration en hurtig og effektiv opdatering af ordredata i begge systemer, hvilket kan være med til at skabe en velfungerende virksomhedsdrift.

Pairy Enterprise til skræddersyede integrationer

Samlet set har integrationen gjort det muligt for Mos Mosh at opnå en bedre og mere effektiv håndtering af deres forretning, da de nu kan fokusere på at levere en jævn og hurtig service til deres kunder uden at skulle bekymre sig om manuel bogføring eller opdatering af lagerbeholdningen. Med integrationen kan de nu holde styr på deres lager og økonomi på en mere præcis og effektiv måde, hvilket gør det nemmere for dem at fokusere på at drive deres forretning fremad.

Ønsker du ligesom Mos Mosh en nemmere arbejdsgang? Pairy Enterprise kan også hjælpe din virksomhed med at skræddersy integrationer mellem dine systemer, så de passer præcis til dine behov. Hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os endelig på [email protected], og så sørger vi for, at hjælpe dig bedst muligt.

Vil du gerne høre mere om Pairy Enterprise og hvad vores integration kan?

Skal vi tage et uforpligtende møde vedrørende dit integrationsprojekt, kontakt os på din foretrukne måde.

Mandag – Torsdag kl. 10:00-17:00
Fredag kl. 10:00-15:30

Jyllingevej 52A
2720 Vanløse

Hjælp
Resultater
Kontakt os

    Dit navn (valgfrit)

    Din E-mail

    Din besked

    Vedhæft fil

    Tak for din henvendelse.
    Beskeden er nu sendt.
    Vi vil vende tilbage hurtigst muligt