Digitalisering af dit bogholderi

Digitalisering af dit bogholderi

Der findes efterhånden et hav af værktøjer til at digitalisere dele af dit bogholderi. Ved at bruge de rigtige værktøjer i samspil kan du spare virkelig meget tid, som du kan bruge på at vækste din forretning. Nedenfor har vi samlet en kort liste og beskrivelse af nogle af de værktøjer, du med forveje kan undersøge til din forretning.

Pairy

Vi starter med lidt ananas i egen juice. Pairy kan bogføre dine ordrer fra din webshop i dit regnskabsprogram. Slut med at skulle taste dine ordrer manuelt i dit regnskabsprogram. Det er tilmed gratis hvis du har under 10 ordrer om måneden og herfter starter prisen fra 149,- eksklusiv moms pr. måned. Se mere om vores priser her.

Regnskabsprogram

Dit regnskabsprogram kan afgøre en del ift., hvor fleksibelt dit digitale bogholderi kan blive. Der findes i Danmark 3 hovedspillere på det “digitale regnskabsmarked”. De tre spillere er Billy, Dinero og e-conomic. Billy og Dinero fungerer super godt til dem, som ønsker at køre deres webshopstyring udenfor regnskabet for mere fleksibilitet. Hvis du gerne vil have samlet så meget som muligt ét sted kan du bruge e-conomic. Du vil dog blive en smule låst på produktstyringen da e-conomics produktstyring er ret rigid. Fælles for alle tre er, at de spiller sammen med Pairy.

Opkrævning af fakturaer

Det er desværre ikke alle, som betaler deres fakturaer til tiden. Derfor kan du ende med at bruge en stor mængde tid på at opkræve fakturaer. Det kan Likvido spare dig for. Likvido kan nemlig stå for automatisk at rykke dine debitorer og kan tilmed stå for inkassodelen hvis du har kunder, som er virkelig dårlige betalere.

Firmakort på autopilot

Hvis du har medarbejdere, som skal købe ting på vegne af firmaet kan det ofte blive en uoverskuelig affære. Denne proces gør Pleo mere overskuelig. Pleo er et debit-firmakort, som du kan udlevere til dine medarbejdere. Du indbetaler et beløb på kortet, som der så maks kan anvendes. Når kortet bruges opretter Pleo automatisk betalingen som kladde i dit regnskabsprogram. Når det er muligt markerer Pleo også bogføringskontoen det skal bogføres på. Ovenstående er vores bud på, hvordan du kan komme i gang med at digitalisere dit bogholderi. Det gøres bedst ved at tage enkelte skridt fremfor at prøve at digitalisere det hele på én gang. Med ovenstående er du godt i gang.

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt