Kan jeg have flere webshops på én Pairy-konto?

Ja, det er muligt at have flere butikker tilknyttet den samme Pairy-konto. Du vil i oversigten kunne vælge at se statistik og data fra alle butikker – eller filtrere på de enkelte butikker.

Abonnementer er knyttet til webshoppen. Hvis du derfor har 3 webshops koblet til din konto, vil du have 3 abonnementer. Hvis du har 5 webshops koblet til din konto, vil du have 5 abonnementer.

Prisen for abonnementerne følger vores normale priser baseret på antal ordrer i de enkelte webshops (https://pairy.dk/priser)

1. Hvis du har 3 webshops med under 250 ordrer, betaler du 3 x lille pakke.
  2. Hvis du har 3 webshops, hvor 1 har 400 ordrer, mens de to andre har under 250 ordrer, betaler du 1 x mellem pakke og 2 x lille pakke.
  3. Hvis du har 3 webshops, hvor 1 har 800 ordrer, 1 har 400 ordrer og 1 har under 250 ordrer, betaler du 1 x stor pakke, 1 x mellem pakke og 1 x lille pakke.

Skriv endelig til os på support@pairy.dk, hvis du har spørgsmål til dette.

NB! Bemærk at opsætning af flere webshops på samme konto ikke er muligt på egen hånd. Pairy-supporten hjælper dig derfor meget gerne med dette. For at forbinde til yderligere en shop, bedes du oplyse nødvendige oplysninger. Det er typisk en URL og en API-nøgle. Følg venligst guiden for systemet bag din webshop.