Shopify: Basic abonnement og manglende kundedata

Shopify har desværre en begrænsning på adgangen til kundedata på deres Basic-abonnement som gør at vi – og andre eksterne apps – ikke har adgang til det der hedder PII-data (Personal Identifiable Information).
Det betyder at vi ikke kan udlæse kundedata.

En oplagt løsning er at opgradere Shopify abonnementet fra Basic til Advanced, men vi forstår at det kan være en væsentlig stigning i omkostningen til Shopify.

Af denne grund tilbyder vi en mulig anden løsning: “anonymisering af ordredata”. Dette betyder at vi ved indlæsning af ordrer anonymiserer data ved angivelse af statiske kundedata, hvorfor de korrekte kundedata slet ikke anvendes.
Det betyder helt lavpraktisk, at alle ordrer vil blive angivet med den samme kunde i faktura og leveringsadresse. Alle ordrer vil derfor blive overført til den samme kunde i dit regnskabsprogram.

Bemærk at der på hver faktura oftest vil være tydeligt angivet hvilken web-ordre der er tale om. Derfor vil du stadig være i stand til at identificere hvilken web-ordre en given faktura i regnskabsprogrammet drejer sig om.

Hvis ikke det er ønskværdigt med anonymisering af kundedata og det ikke er hensigtsmæssigt at bogføre alle salg på én kunde, er den eneste mulighed desværre en opgradering af dit Shopify abonnement.

Bemærk at vi ingen forbindelse har til Shopify, og vi får hverken mere eller mindre ud af at du opgraderer dit abonnement hos dem. Det handler udelukkende om tekniske begrænsninger i valget af Shopify Basic abonnement.

For at aktivere anonymisering af data, bedes du kontakte support@pairy.dk

Hjælp
Resultater
Kontakt os

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Tak for din henvendelse.
  Beskeden er nu sendt.
  Vi vil vende tilbage hurtigst muligt