Kan jeg tilføje flere brugere til samme konto?

Ja, du kan sagtens tilføje flere brugere til din Pairy-konto. Dette er ofte fordelagtigt hvis du har bogholder eller revisor inde over dit regnskab, og ønsker at vedkommende skal have mulighed for at afstemme ordrer fra webshoppen til dit regnskabsprogram. Dette kan nemlig med fordel gøres i Pairy.

Hver ekstra bruger på din Pairy-konto, vil blive afregnet til DKK 39 / mdr.

Tag endelig fat i vores Support-team for at tilføje flere brugere. Oplys venligst navn og e-mail adresse på brugeren.

Hjælp
Resultater
Kontakt os

Dit navn (valgfrit)

Din E-mail

Din besked

Vedhæft fil

Tak for din henvendelse.
    Beskeden er nu sendt.
    Vi vil vende tilbage hurtigst muligt